Super je!Nadam se da ste zadovoljni podkastom. Potrudićemo se da ove sezone budemo malo dinamičniji i da nemamo samo intervjue.
Pametnom dosta.Kad smo poslednji poslednji put imali preko 200 prijava? Cini mi se 2007.
Bilo bi lepo opet jedna pobeda da opet napunimo Štark Arena .Cini mi se da nam je druga pobeda sudjena uskoro. Sve se kockice slazu, raspolozenje fanova, EBU-u da ne padnu na 30 zemalja, RTS-a, interesovanje izvodjaca.
Nemoguće dok se ne vrate Crna Gora, Makedonija, Bosna...Bilo bi lepo opet jedna pobeda da opet napunimo Štark Arena .
Odlično je bilo prošlih godinaNe mogu biti optimista, uzimajući u obzir konkurenciju prethodnih godina. Nadam se poboljšanju kvaliteta i konkurentnosti samih pesama, bez obzira na izvođače.
Moldavsko nf 2022 je bio cepanje od smeha koliko je bilo lose .Ali Olivera koja prati moldavski izbor lol
RASTI RASTI MOJ ZELENI BORE
Možda ponovo Anđela?Hurricane neće na PZE24 izjavile na K1 izgleda da je Nemanja nekom drugom pjesmu radio
Mislim da na kraju to nisu ni računali kao nacionalni izbor, na Moldavskoj Beogradskoj hronici objavili pobednika hahahhahahMoldavsko nf 2022 je bio cepanje od smeha koliko je bilo lose .