pze24
Novajlija
Ma, ne tvrdim ja, nego se pominje na twIzvor?

Ma, ne tvrdim ja, nego se pominje na twIzvor?
Šalim se naravno, ne zameri, nego je ova devojčica iz intervjua uvek prvo što mi padne na pamet
Na tw spomenuo: profil otvoren u decembru 2023 sa 3 pratilacaMa, ne tvrdim ja, nego se pominje na tw![]()
Obožavam jeŠalim se naravno, ne zameri, nego je ova devojčica iz intervjua uvek prvo što mi padne na pamet![]()
Ee pa da jeste, ali pišu mi pojedini i u dm iskreno. Mada ja očekujem oko 20.Na tw spomenuo: profil otvoren u decembru 2023 sa 3 pratilaca(pouzdan izvor)
Možda je neko ko ne sme da objavi sa svog pravog da ga ne bi taj neko provalio, pa širi informacije tako skrivenNa tw spomenuo: profil otvoren u decembru 2023 sa 3 pratilaca(pouzdan izvor)
Na tw spomenuo: profil otvoren u decembru 2023 sa 3 pratilaca(pouzdan izvor)
Jeste Olivera napravila specijalno da odaje tajne tviterasimaMožda je neko ko ne sme da objavi sa svog pravog da ga ne bi taj neko provalio, pa širi informacije tako skriven
Ne brinem se ni za sebe, a kamoli za tamo neku..Šta se ti Mrmoslavijo brineš toliko za Teyu Doru?
UmiremJeste Olivera napravila specijalno da odaje tajne tviterasima
Pusti me da živim u iluziji da je tačna informacija za 15.Jeste Olivera napravila specijalno da odaje tajne tviterasima
Glupo pitanje, da li si ti aki?Ee pa da jeste, ali pišu mi pojedini i u dm iskreno. Mada ja očekujem oko 20.
Nikad čula! Publika nekad čula? Kako? Hahah, nisam, nisam.Glupo pitanje, da li si ti aki?
jel ti pisu jos nesto povodom prijavaEe pa da jeste, ali pišu mi pojedini i u dm iskreno. Mada ja očekujem oko 20.
Ništa, lupaju gluposti. Jedino tipa, ukoliko je tačno, Lores da se prijavila.jel ti pisu jos nesto povodom prijava
Ma dobro je tako, posle cemo da pomerimo do 20-og, pa do 25-og, pa ce na kraju da izadje spisakPusti me da živim u iluziji da je tačna informacija za 15.![]()