Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Mislim da niko osim Joksimovića ne zna da napravi dobru namensku pesmu, specijalno za ESC. Više mi se svidja Konstrakta efekat-imam dobru pesmu koju hoću dobro da ispromovišem. Sara i Zorja su pravile pesmu specijalno za ESC i videli smo rezultat. Bojim se da se hit kao Džanum pravi jednom u životu, ali hoću da verujem i u Lorin efekat-jeste lošije nego prvi put, jeste slično, ali je dovoljno dobro da pobedi. Baloš takodje može imati problem previsokih očekivanja publike.
Breskvica ima najveće šanse da pobedi kod publike. S obzirom da su joj posvetili mural, ne bih se začudila da ulaznica za jednu utakmicu, KK Partizan , posle PZE bude SMS sa dokazom da su glasali za Breskvicu. Juče je otputovala u London i postavila o iz aviona sa partizanovim jastučetom oko vrata i sad zbog toga Grobari traže da joj se da zlatna stolica na utakmici Evrolige.

Mislim i da je popularnija kod mladjih.
images

S obzirom da su joj posvetili mural, ne bih se začudila da ulaznica za jednu utakmicu, KK Partizan , posle PZE bude SMS sa dokazom da su glasali za Breskvicu. Juče je otputovala u London i postavila o iz aviona sa partizanovim jastučetom oko vrata i sad zbog toga Grobari traže da joj se da zlatna stolica na utakmici Evrolige.
Recimo NE sportu!

Mislim da niko osim Joksimovića ne zna da napravi dobru namensku pesmu, specijalno za ESC. Više mi se svidja Konstrakta efekat-imam dobru pesmu koju hoću dobro da ispromovišem. Sara i Zorja su pravile pesmu specijalno za ESC i videli smo rezultat. Bojim se da se hit kao Džanum pravi jednom u životu, ali hoću da verujem i u Lorin efekat-jeste lošije nego prvi put, jeste slično, ali je dovoljno dobro da pobedi. Baloš takodje može imati problem previsokih očekivanja publike.
Breskvica ima najveće šanse da pobedi kod publike. S obzirom da su joj posvetili mural, ne bih se začudila da ulaznica za jednu utakmicu, KK Partizan , posle PZE bude SMS sa dokazom da su glasali za Breskvicu. Juče je otputovala u London i postavila o iz aviona sa partizanovim jastučetom oko vrata i sad zbog toga Grobari traže da joj se da zlatna stolica na utakmici Evrolige.

Mislim i da je popularnija kod mladjih.
images
Sve je to super, ali mene više zanima koji emoji će fanovi na Twitteru stavljati u bio kad Teya pobedi na PZE. Ideje?

Iskreno i ja da sam u tim krugovima i da čujem da se prijavljuju i Breskva i Teya ne bih poslao pjesmu sa kojom želim da idem na ESC 😄 znaš da su ti šanse minimalne
Nadovezaću se na ovu temu- ako se neko od izvođača "plaši" Breskvice ili Teye na lokalnom izboru šta će onda raditi kad dođe vreme da se takmiči protiv neke Šveđanke ili nekog Italijana. Bolje je da se ne prijavljuju onda. Svaka čast svima onima koji su poslali pesmu!

Za Breskvu već znamo, nebitno koji će naslov biti

Eno nje u Londonu, na Arsenalovom stadionu bila. Poštovanje

Status
Not open for further replies.
Back