Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ali meni je genijalno da je opet potegnuta ta tema. 😂 Gotovo sad, o ŠBBKBB je bespotrebno diskutovati. Možda bi i Baloš bio u top 10, ali to nikada nećemo saznati.
alternativna istorija :love::love::love:

mogu misliti koliko teorija su razvili Poljaci da im je Jann otišao umesto Bejbe, to nije ni rana nego opekotina četvrtog stepena što im se desilo.

Ja i dalje mislim da je Rumba mogla da bude okej izbor, i Solo je kao iz 2003. pa bila top 10 po publici. Samo je Zejni problem bio to što za pjesmu poput Rumbe moraš da se krećeš kao Ivana Bum / Chanel, jeste da je otpjevala super (očekivano) ali sve ukupno nije bilo dovoljno ubjedljivo
Zejna bi mogla sa nekom sličnom pesmom, ali manje energičnom, neki midtempo ciganski latino, kao Kendji Girac.
Ovaj bosanski Kendji nije loš, mogla bi i Zejna ovako:

Plašim se da se Princ opet ne prijavi jer se naložio da ga narod voli posle glasanja (a mogu da se kladim da je platio određeni broj glasova tj kartica, barem toliko za koliko je prestigao Lukine glasove, jer je i preglede kupovao)
Pa ne bi trebalo

Last edited:
Ja se ne bunim što smo poslali Luku, makar smo imali zanimljiv nastup a i interesovalo me kako će proći pesma (kojim god rezultatom) jer nije bila klasična tj obična već drugačija na neki način a do sada nismo imali sličnu... 😅
A slažem se da bi Zejna prošla bolje nego Princ, a Baloš bi takođe bio negde oko 20.mesta otprilike iako je pesma super...
A sa Nadjom ne bi prošli u finale... sorry not sorry, kao tipa Hrvati sa onom Miom D.
Meni je s jedne strane drago sto smo nastavili alt rutom ali sa druge se plasim da smo je odmah nakon zakopali🥲

ja mislim da tu nema trendova, realno ako je dobra pesma i nastup ljudi će glasati za nju nevezano od toga šta smo ranije slali

ako bi se pojavila neka alt pesma koja bi bila top ne sumnjam da bismo to izabrali

Ovih dana se snima nova sezona koja će se verovatno emitovati u februaru, a od pevača tu su Renato Henc, Princ, Marina Tadić i Nenad Zlatanović (Texas Flood Band)... Mada tu je i Žarko Stepanov (bio je na Beosongu 2013.).. 😁

Ovih dana se snima nova sezona koja će se verovatno emitovati u februaru, a od pevača tu su Renato Henc, Princ, Marina Tadić i Nenad Zlatanović (Texas Flood Band)... Mada tu je i Žarko Stepanov (bio je na Beosongu 2013.).. 😁
tenor.gif

Ma to za Lexington ipak sumnjam da su se prijavili.A mnogi koji su česti gosti na RTSu se nisu nikad prijavili.

Meni ova M.ira sve zanimljivije deluje...

Sviđa mi se stav, deluje da ne *ebe živu silu... tako nešto nam trenutno treba....

Status
Not open for further replies.
Back