Pokahontas
Ekspert
Ne smeš to ovde da postavljaš
Macha Ravel je iz BiH, nema državljanstvo SrbijeA izgleda fejk ko kuća svakako
valjda su joj roditelji Hrvati, a ona živi u BiH iz nekog razlogaJa mislio da je iz Hrvatske Macha
može spisak prijavljenih i potencijalnih?Širenje dezinformacija, opet smo javna platforma
Ja sam za to da se otvori posebna tema LAŽNI SPISAK i da svako da svoj doprinos, da damo mašti i kreativnosti na volju...A što ne sme da se kači?! Pa i to je čar, intrige, tračevi, lažni spiskovi, dojave, demo snimci! Svašta!
Nacija će se definitivno uspaničiti jer na lažnom spisku za PZE piše Bojana Mašković - Oči boje grejpfrutaŠirenje dezinformacija, opet smo javna platforma
Ja sam sastavio savršen lažni spisak, ali ne znam kako i gde da ga podmetnem...Ja sam za to da se otvori posebna tema LAŽNI SPISAK i da svako da svoj doprinos, da damo mašti i kreativnosti na volju...
Samo napišeš 'stiglo mi na Vajber upravo ne znam je li istina' i okačiš na tw i lagano gledaš kako svijet gori dok savjest spavaJa sam sastavio savršen lažni spisak, ali ne znam kako da ga podmetnem...
Pa da jer naglasimo, uostalom Miloš nas nije opomenuo za to. Ti i ja smo spiskove apdejtovali na osnovu izjava i tračeva ali nismo tvrdili E TO JE TAJ SPISAK, KONAČAN. Razlika je ogromna. Meni lažnjaci ne smetaju, ja sam ga opomenuo zbog njega, što da bude banovan zbog toga..može spisak prijavljenih i potencijalnih?
Pa da, verovatno smo ih ubrzali za nekih nedelju danaŠto više lažnih spiskova da se ovima iz RTS-a smuči i da postave pravi![]()