Mislim da smo mi sasvim dovoljnineće niko osim nas ni spominjati PzE do sredine januara, i onda kreću lagano pripreme i promocija.
Kad krenemo da analiziramo i kmecimo, procuje se nadaleko
Mislim da smo mi sasvim dovoljnineće niko osim nas ni spominjati PzE do sredine januara, i onda kreću lagano pripreme i promocija.
a fora pola imena što je objavio Blic nije ni prošlo konkurs, Keba, Goca Lazarević, ona Bojana Petričković ili kako već...Istina, ranije Blic objavi sva imena prije samog RTS-a i onda se nemam čemu ni iznenaditi ni obradovati kad izađe
Stvarno bezobrazno kako nas naložio, još nas dodatno užario sa Kiribatima, Novim Zelandom i ostalim egzotičnim vremenskim zonama kao prvi rezultati izbora sa biračkog mesta u Oklandu, NZ
a fora pola imena što je objavio Blic nije ni prošlo konkurs, Keba, Goca Lazarević, ona Bojana Petričković ili kako već...
ovo je trebalo ispod ovog posta gde nabrajaš učesnike koji nisu prošli konkurs...ali sam toliko uzbuđen pred 2nd FiK night, da treperim i grešim...
hajp na vrhuncu...Nije me bilo u temi par dana, sačekalo me 19 strana.
Rezultat nije povoljan, a svakako će posle derbija, a pre Nove godineMožda objave spisak posle derbija