Po ovome znamo da je uveliko off season.Ja ne mogu da verujem da neko neironično priča o Vendi kao potencijalnom predstavnikusad smo sve videli
Ti stvarno želiš da potencijalno napustimo takmičenje 2025. godine?Po ovome znamo da je uveliko off season.
Jedva čekam da neka podrumara pobedi na PZE.
Ne vidim zašto bismo napustili. Plasirali smo se u finale pet puta uzastopno. Čak i da flopnemo naredne godine, neće biti signal za paniku.Ti stvarno želiš da potencijalno napustimo takmičenje 2025. godine?![]()
Što se mene lično tiče ne bi bilo ni sa 3 uzastopna "flopa"... Ali znaš već kako to ide...Ne vidim zašto bismo napustili. Plasirali smo se u finale pet puta uzastopno. Čak i da flopnemo naredne godine, neće biti signal za paniku.
A sto da ne? Kad sam se slozio sa tvojom izjavom?što me lajkuješ Lignjo?
nedam.A sto da ne? Kad sam se slozio sa tvojom izjavom?
Kao što je npr Tićoni...Za RTS znacaj PZE je veci od samo evrovizije, to je sada prvenstveno platforma za mlade nade
Ticoni je popunila vremeKao što je npr Tićoni...![]()
Kao što je npr Tićoni...![]()
Izvini pošto je aki ili kako već uzdizao, mora neko da napravi balans i resetuje to da dođe na nultu tačku, a taj neko sam bio ja... *jooooj što mi je teško bilo*Joj vala odoste u dubiozu dibidus. Ne znam čemu toliko raspredanje. Pre nego što ne vidim nastup i ne čujem pesmu poprilično sam neutralan. Da je Breskvica super ESC materijal nije, al nema potrebe ni za uzdizanjem ni za spuštanjem tolikim.