Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ti stvarno želiš da potencijalno napustimo takmičenje 2025. godine? 🤭
Ne vidim zašto bismo napustili. Plasirali smo se u finale pet puta uzastopno. Čak i da flopnemo naredne godine, neće biti signal za paniku.

Ne vidim zašto bismo napustili. Plasirali smo se u finale pet puta uzastopno. Čak i da flopnemo naredne godine, neće biti signal za paniku.
Što se mene lično tiče ne bi bilo ni sa 3 uzastopna "flopa"... Ali znaš već kako to ide...

vreme je da se gasi ova tema, previše izliva šizofrenije na jednom mestu

cats turning off GIF

Mi nismo Turci da se uvredimo posle jednog ispadanja i da se vise nikad ne vratimo.

Joj vala odoste u dubiozu dibidus. Ne znam čemu toliko raspredanje. Pre nego što ne vidim nastup i ne čujem pesmu poprilično sam neutralan. Da je Breskvica super ESC materijal nije, al nema potrebe ni za uzdizanjem ni za spuštanjem tolikim.

Joj vala odoste u dubiozu dibidus. Ne znam čemu toliko raspredanje. Pre nego što ne vidim nastup i ne čujem pesmu poprilično sam neutralan. Da je Breskvica super ESC materijal nije, al nema potrebe ni za uzdizanjem ni za spuštanjem tolikim.
Izvini pošto je aki ili kako već uzdizao, mora neko da napravi balans i resetuje to da dođe na nultu tačku, a taj neko sam bio ja... *jooooj što mi je teško bilo* 😌🤭

Status
Not open for further replies.
Back