Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
To je već ŠBBKBB teritorija, ali da, moguće. Možda u lakšoj konkurenciji sa nečim boljim može i više od 4. u tvt.

Ma ko to zna šta bi bilo kad bi bilo. Šira javnost je tek ove godine čula za Baloša, nije on još uvek toliko prepoznatljivo estradno lice. U Košutnjaku fotoreporteri pitali kako se zove, da zapišu koga su slikali, prvi put ga vide i čuju. U svakom slučaju, neka najbolji pobedi. Bilo bi lepo videti i neko iznenađenje na PZE, da se ne vrtimo u krug samo sa par imena. Možda dođe neko poznatiji, osim Maje Nikolić.

Balosa treba da poslajemo zato sto ce biti najbolji kao i prosli put sto je bio. Samo ovoga puta mora biti nagradjen.

Kako možemo znati ko će biti najbolji? Ove godine je najbolji i pobedio. Sve ostalo je stvar ukusa. I da se Joksimović prijavi, otkud znamo na slepo da ne bi imao konkurenciju. Trebalo bi da budemo otvoreni za raznovrstan nacionalni izbor.

Peace zna nešto što mi ne znamo ili je čuo demo.

Balos je ozbiljno zagrejan za ESC, to vam valjda vec nesto govori. Osim toga bio je bas pozitivno iznenadjenje mozda i vise nego sto je Luke bio. Naravno da sam otvoren i za ostale kandidate ali od njega sigurno ocekujem dobru pesmu dostojnu Evrovizije!

Baloš je i meni bio #2 ove godine, ali ne mogu napamet da navijam i čekiram mu kartu za narednu, bez da čujem pesmu i dok ne vidim ko je sve u igri. Jedino što posebno cenim kod njega je to što je fan takmičenja, pa onda prosto mogu da zamislim da zna sa čime treba da se pojavi i da ume da kapira stvari. Definitivno je odlična vest što se vraća. Njegovo vatreno krštenje je bilo savršeno, a posebno ako u obzir uzmemo da je u pitanju debitantski nastup na nacionalnoj televiziji (i najbolje odrađen).

Mislim da bi ove godine, ukoliko potpuno eliminišemo Luku iz postave, dobar deo njegovih glasova otišao i Džipsiju. I on je poput Luke edgy, drugačiji, pritom je imao sasvim pristojnu podršku posle pf. Doduše, ne znam u kojoj proporciji bi se razlili glasovi između njega i Baloša. Mislim, ne zaboravimo da je Prinćipe sa ONIM dobio 12p publike.

A Princa niko ne spominje? Ko zna kakvo je remek delo spremio Dušan Bačić za njega ove godine. Pored Maje, naravno ako prođe njen 3 pa 1 eliminacioni krug sa Grajićem i Raletom. 🙏

Mogao bi duet Baloša i Ivane Jordan na PZE, miks moderne i tradicionalne umetnosti.

Mislim, ne zaboravimo da je Prinćipe sa ONIM dobio 12p publike.
Beše jako lepa pesma, pa još i prijemčiv nastup sa sve trobojkom na podu, tako da je to ok. Da nije bilo Luke, "Cvet sa Istoka" bi bio vrlo razuman izbor.

Mogao bi duet Baloša i Ivane Jordan na PZE, miks moderne i tradicionalne umetnosti.

Beše jako lepa pesma, pa još i prijemčiv nastup sa sve trobojkom na podu, tako da je to ok. Da nije bilo Luke, "Cvet sa Istoka" bi bio vrlo razuman izbor.

Mislio sam da smo ipak malo prerasli takve pesme. 🤷‍♂️

A Ivana Jordan je ozbiljno flipnula, hvala ne.

Status
Not open for further replies.
Back