Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Zašto ne bi probali sa drag act sledeće godine...
Baš dugo nije bilo na ESC, neko bi trebao da proba malo, a u Švedskoj je popularno..

Baš dugo nije bilo na ESC, neko bi trebao da proba malo, a u Švedskoj je popularno..
Neki takvi su već i najavili da bi se mogli prijaviti za narednu PZE.

• Wow
Reactions: Mrm
Što neko reče, Rada da je bila pametnija tokom karijere, sada bi bila u TOP 3 ženskih ZG

Pa što ne šalje Švedska

Što neko reče, Rada da je bila pametnija tokom karijere, sada bi bila u TOP 3 ženskih ZG
Ako je istina da joj je Seve maznula album Grad bez ljudi, onda nije ni do pameti, nego i do sreće i para

Ako je istina da joj je Seve maznula album Grad bez ljudi, onda nije ni do pameti, nego i do sreće i para
Pa pričala je već nekoliko puta o tome. Te godine su Aspirinci ponudili njoj taj album, ne ceo ali većinu pesama. U tom periodu je Popović odlučivao šta će se pevati, njemu se taj album nije dopao i na kraju je završio kod Severine

Pa eto, znači nije do nje.
Draga je meni Rada, nisam je zamišljao u ESC kontekstu od 2011. baš kad je Marakana izašla pa sam mislio da ta pjesma ima šanse za fin plasman tih godina. U posljednje vrijeme nisam nešto fan muzike koju pravi

Pa što ne šalje Švedska
pa možda i hoće, ko zna, ali bilo bi zanimljivije od neke istočnoevropske zemlje...Sestre su bile baš pogodak za Sloveniju onomad...
Nije bilo dugo, pa mi pade na pamet da nije loše probati...ali to je baš koska, to mora da bude baš slick i smisleno... :)

Ma tako je uvijek sa pjevačima danas, čim pređeš 35 već više to nije to i pojave se novi pjevači i nove generacije koje slušaju drugačiju muziku. Mislim ja nikad nisam nešto slušao Radu posebno, ono, simpatična mi je i to je to.

Status
Not open for further replies.
Back