Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
A jao, nije mi dobro ispao Radin cover za Sugar hahaha, ne vrijedi mučiti se da ga podijelim jer je bezveze ispalo, ali imam AI Cover Rade u izvedbi "Dajem godinu" koga zanima 😉

PS: Evo i Sugar, ali bezveze ništa posebno

Last edited:
Ovo zvuči kao mačka u teranju, u februaru.. 🤭

Meni je falilo neke konkretnije koreografije u Muškarčini, to mi je nekako bilo blijedo. Neko je rekao da je izjavila kako će se vratiti nakon što objavi album, valjda naredne godine.

Gde će više koreografije, jedino da leti i radi kolutove po studiju, ali pre svega, pesma je bila zanimljivija, nesvakidašnja.

Meni je falilo neke konkretnije koreografije u Muškarčini, to mi je nekako bilo blijedo. Neko je rekao da je izjavila kako će se vratiti nakon što objavi album, valjda naredne godine.
Odakle si ti u BIH? :)

A jao, nije mi dobro ispao Radin cover za Sugar hahaha, ne vrijedi mučiti se da ga podijelim jer je bezveze ispalo, ali imam AI Cover Rade u izvedbi "Dajem godinu" koga zanima 😉

PS: Evo i Sugar, ali bezveze ništa posebno

Pa ovo stvarno zvuči onako kako bi ona otpevala otprilike. 😂 Je l' može Milica Pavlović - Sugar? 😁

Pa ovo stvarno zvuči onako kako bi ona otpevala otprilike. 😂 Je l' može Milica Pavlović - Sugar? 😁
Nemam to, ali od M.P. imam izvedbu pjesme "Roar", očekivano dobro joj stoje pjesme Katy Perry 😁

Status
Not open for further replies.
Back