Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Jel ovo slika kad je SNS angažovao da peva za doček nove godine u Doljevcu? ❤️😌

@Pipi Jel si ti baše rekao / rekla (nzm koji si rod lol) da Iva Lorens planira da se prijavi? Jel potvrđivala ona i da li možda znaš ima li nešto za Luku Rajića?
Ti si mene pobrkao sa nekim 😊 nisam to bila ja. Ali imam dva potencijala za Sanremo 😄 o tome u drugoj temi.

Ti si mene pobrkao sa nekim 😊 nisam to bila ja. Ali imam dva potencijala za Sanremo 😄 o tome u drugoj temi.
Ju izvini, pomešao sam te sa Headlessom

@Headless što se tiče Ive Lorens šta znamo? Jel rekla da se prijavljuje za PZE24 ili PZE25 (hipotetički da ga bude)?

Rekla je da se prijavljuje na sledeci pze, ja sam pitao na koji tacno odgovor nisam dobio

Nikad nismo dali dovoljno poštovanja za doktora koji je ubedio kristalnu kuglu da napravi jedini promašaj godine (i to kakav), ali posebnp za smišljanje naziva pesama 😂

Poštar kuc kuc kuca dva puta
Mili imaš potencijal
Život me je ranio

Nikad nismo dali dovoljno poštovanja za doktora koji je ubedio kristalnu kuglu da napravi jedini promašaj godine (i to kakav), ali posebnp za smišljanje naziva pesama 😂

Poštar kuc kuc kuca dva puta
Mili imaš potencijal
Život me je ranio
kk1.webp
kk3.webp
kk2.webp

Plavi Ananas je čak dobio i pomen od Kristalne Kugle na doktorsku disertaciju o tome zašto kugla greši!

Ju izvini, pomešao sam te sa Headlessom

@Headless što se tiče Ive Lorens šta znamo? Jel rekla da se prijavljuje za PZE24 ili PZE25 (hipotetički da ga bude)?
Koliko se secam rekla je da ce pokusatida se prijavi na ovaj sad pze.
Probacu da nadjem snimak konferencije, bio je negde.
To je bila konferencija u domu za kulturu Beograd vezano za pride week gde su bili Dzipsi, Balos, Iva i Tam.

Status
Not open for further replies.
Back