Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ozbiljno ti sada kažem da prestaneš da me vređaš bez razloga i povoda..
Kad ti prestaneš da spamuješ svaku moguću temu i kad prestaneš da uriniraš po tuđem mišljenju sa kojim se ne slažeš. Da se ne lažemo, naporan si i neslušljiv kao kompilacija sva tri Karleušina poslednja albuma

Kako si bezobrazan, perfidan, lukav, proračunat, tačno vidim, pokušavaš da me isprovociraš da te uvredim ili oteram, što bi većina već uradila pa da letim.. Ali nećeš maco, NEĆEŠ, evo kunem ti se...

O čemu ti pričaš, hvalim učesnika ESC - a i ti ničim izazvan se hvataš za taj komentar i VREĐAŠ me bukvalno..

Ali neću ti vratiti, pa da si još toliki.. 😌😉

Kako si bezobrazan, perfidan, lukav, proračunat, tačno vidim, pokušavaš da me isprovociraš da te uvredim ili oteram, što bi većina već uradila pa da letim..

Ali neću ti vratiti, pa da si još toliki.. 😌😉
Pa već si mi vratio genije, pročitaj ponovo prvu rečenicu svog citiranog posta.

dara-bubamara-turbofolk.gif

Umirem od činjenice da Lignjoslav pokušava da smiri tenziju.

Ma nema tenzije, ovo je klasično ubacivanje iz čista mira, da laje na mene bez ikakvog valjanog razloga.. Znači zakačio se na post gde sam pohvalio Tusse Chizu, svašta.. 🥱🥱

Umirem od činjenice da Lignjoslav pokušava da smiri tenziju.
Petre, decak, doziveo sam prosvetljenje kako sam polozio poslednji ispit tako da onaj namrgodjeni Lignjoslav polako nestaje.

@Scooby, ne svadjamo se mi, ali stvarno smanjite tenziju. Bar zbog nas ostalih.

Ma nema tenzije, ovo je klasično ubacivanje iz čista mira, da laje na mene bez ikakvog valjanog razloga.. Znači zakačio se na post gde sam pohvalio Tusse Chizu, svašta.. 🥱🥱

Da nije mozda Tusse musliman, jer ako jeste mozda te je i u policiji prijavio xd

Prvo pravilo za novajlije na forumu - naučiti šta su sprdnja i sarkazam. Biće neophodno za neometan boravak na forumu.
pa nećemo sad tako, ima i forumaša koji su ovde više godina, a koji još uvek ne kontaju zajebanciju.

Status
Not open for further replies.
Back