Objašnjeno je u temi Predlozi i utisci o forumu.Reinkarnirani Konstruktor. Primetih da vise nema lobanje. A sto?
Pošto je zadovoljena Mrmova želja da neko servira muzički kvalitet, koga još da prizovemo da se prijavi?
Sta?Reinkarnirani Konstruktor. Primetih da vise nema lobanje. A sto?
Koji su ovo prvi levo gore?PZE 24 vrlo moguce
View attachment 10036
fujNešto darovito, moćno
Ovaj forum stvarno postaje Zadrugovizija, pravi cirkus.....PZE24: Maja & Taki - Incest / Polufinale 2
![]()
Mrmu stiže poruka,PZE24: Maja & Taki - Incest / Polufinale 2
![]()
A sta se ti meni stalno cerekas šta si ti malo poremećen a nije daleko LazaVRIŠTIM!!!![]()
Iz pouzdanih izvora znam...e moj liberta, svega ima...Joj Mrm stvarno ga pretera sad. Kakav incest budi Bog s nama
Iz pouzdanih izvora po faci ti se vidi da si vrlo pametan...Iz pouzdanih izvora znam...e moj liberta, svega ima...
Ok, povredio si najtananije žice moje duše...Mrmu stiže poruka,
Užasno je bitno,
Popij Fervex, pa u krpe,
I saberi se pod hitno.
E bolje stavi onog crnju na profilnu ili jos bolje napusti ovaj forum nisi za netOk, povredio si najtananije žice moje duše...
![]()
Laku noć..
Nisi ni ti za forumske diskusije, sudeći po tome kako se obraćaš drugima. Deluje mi da bi sezona za tebe ovde mogla da se završi i pre nego što zaista počne.E bolje stavi onog crnju na profilnu ili jos bolje napusti ovaj forum nisi za net
Nisi ni ti za forumske diskusije, sudeći po tome kako se obraćaš drugima. Deluje mi da bi sezona za tebe ovde mogla da se završi i pre nego što zaista počne.
Kako se ja to obraćam drugima?Samo po zasluzi!Nisi ni ti za forumske diskusije, sudeći po tome kako se obraćaš drugima. Deluje mi da bi sezona za tebe ovde mogla da se završi i pre nego što zaista počne.
Ne slušam bolesnikaNemoj tako...meni se baš sviđa moj aki!
Akiiii, miran, ajde u kućicu aki! Čuješ kad ti kažem..
Neprimereno. Forumaša nazivaš bolidom, duševnim bolesnikom i komentarišeš pogrdno nečiji izgled.Kako se ja to obraćam drugima?Samo po zasluzi!
A zar nije tako plus se smeje na svaki moj komentar,i piše ko da sam pas e to primereno nije tackaNeprimereno. Forumaša nazivaš bolidom, duševnim bolesnikom i komentarišeš pogrdno nečiji izgled.