Zanimljivo.Pa svakako se nisu javno konfrontirali. I sve sto su imali da kazu su rekli prilicno uvijeno u oblande. A Breskvica gospodjetina mu na svakom nastupu proziva mezimicu, ja ne bih imao "muda" za to, a ona sa 20ak godina samo udara. Svaka joj cast!
Ma ni u ludilu, ja sam uvijek za mir i blagostanje, i svima treba dat drugu šansu, iskoristi je!A vidim ti se molis da me izbace ko kog tu mrzi onda i ratuje svojim postupcima ti dovodite u pitanje ovaj forum će videti pravu istinu i svaki ko me oce izbaciti slobodno
Bkv kakve veze ima sto neko ne voli zvezdu gluposti....Bkv i ja je mrzim zbog Terzić lopova koji krade umesto da je u zatvoruZanimljivo.
Mada, ja da sam Vučić baš bih namerno izigravala demokratiju na Evroviziji (i na Zvezdi i Partizanu).
Umesto tamo gde je stvarna politička moć.
Ta vrsta zavlačenja bi mi baš ličila na njegov modus operandi.
(Slično kao što izigravamo LGBT prava u liku premijerke, umesto stvarnih zakonskih prava)
Ako su prošle Frajle, prolaze i one... Ja sam slušao njihov album gde su obradile srpske tradicionalne pesme i dale im novi moderan aranžman...Ne prolaze konkurs bukvalno.
Ova desna (ne plavuša) liči na Kosjerinu...!
Jaooo Mina KostićJa sam nekako stekao utisak da barem jedan kandidat koji učestvuje u "Na večeri kod" (tako nešto) da će sigurno biti i na PZE. To je bila situacija i sa Zoe Kidom, Anom Stanić, Tijanom Dapčević, Frajle.. Naravno ima i onih koji nisu bili. Ali kada sam video da su kao potencijalni učesnici Keba i Goca Lazarević bio sam ubeđen da će biti na PZE-u jer su već bili u "Na večeri kod".
To što su sestre Gopović u PGP RTS produkciji isto mislim da ne mora da znači da će proći konkurs.
Jel znaš da je ona uvek predstavljala TV Priština na Jugoviziji i da je jedne godine imala duetsku pesmu na albanskom jeziku?
Ili se smiri i promeni svoj nacin diskusije il napusti nase prisustvo.Ma možete da je mrzite ali pobedice sve i otići nek crknu dušmani
Nista ja nisam lose tu napisao ali je realnost sa vašim porukama da je ne volite niti sam nemiran niti je nista neuvredljivoIli se smiri i promeni svoj nacin diskusije il napusti nase prisustvo.