Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
@aki2233 Dobro da si i rekao da nije "ništa neuvredljivo". Svakako ti je dosta postova izbrisano, a dobio si i zvanično upozorenje, pa povedi malo računa o načinu na kom učestvuješ u diskusijama.

@aki2233 Dobro da si i rekao da nije "ništa neuvredljivo". Svakako ti je dosta postova izbrisano, a dobio si i zvanično upozorenje, pa povedi malo računa o načinu na kom učestvuješ u diskusijama.
I drugi pišu svašta pa nisu upozoreni

Nije na tebi da uređuješ forum. Jesu upozoreni kada je trebalo, upozorenja se daju i privatnim putem.

Ja mislim da ako hoćemo na srpskom i dalje, da nam treba nešto anthemic, popmpous, catchy, singalong, sa dobrim vokalom, poput Španije 2002, strofe na srpskom, refren da bude udarnički onako na engleskom, da svako razume, catchy, pamtljivo, uptempo, schlagerastic, sa malo cheesy esc tekstom o opštoj ljubavi, o Evropi ili tako nešto... Mislim da bi nam to napravilo takav rezultatski reset na ESC, i sa žirijem i sa publikom.. Ali vokal naravno mora da bude odličan, bilo da je ženski, muški... I ima li autora za tako nešto ovde? 🤔

dotter-melfest.gif

• Haha
Reactions: Mrm
@Petar

Samnom ništa...možda je to pitanje za nekg drugog.. ;)
Napišem komentar šta mislim da treba za ESC za Srbiju i pojavi se hejt?!

Europe's living a celebration
Todos juntos vamos a cantar.... :love: 😘❤️

Pa sta je sad problem sa Dotter? I ona mu smeta?
Ju, ko ti to kaže?

Što me teraš da se ponavljam?

Milica Pavlović, Tea Tairović i "Dotter"..
Obožavam vas.. ❤️:love:🔥

Status
Not open for further replies.
Back