Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Pa čini mi se da je Handanović uzeo pod svoje, čudno mi je da otvara svoj YT kanal šta bi sa generacijom ZED? Možda je odlučila da se separatiše zbog priče za PZE. A oni joj rade pesmu, tako da ovo nije sigurno. Samo mi zvuči žanrovski drugačije od onoga što je snimala.

Neće valjda i za Evroviziju biti nešto preozbiljno 😀

Mislim naravno i nije za Evroviziju baš primjereno da pjeva "Gume troši drift iza mene crni džip a ja zmija najveća od svih", ali valjda neće biti nešto sad baš ozbiljno. :/ Sava i Dunav mi je ok.

Neće valjda i za Evroviziju biti nešto preozbiljno 😀

Mislim naravno i nije za Evroviziju baš primjereno da pjeva "Gume troši drift iza mene crni džip a ja zmija najveća od svih", ali valjda neće biti nešto sad baš ozbiljno. :/ Sava i Dunav mi je ok.
Uhhh a mene baš vozi taj tekst, samo što ona to može da iznese samo u spotovima.

Pa lepo. drago mi je i zbog Breskvice i zbog Fiće. Samo neka vredno rade. Ubeđen sam da će njihove pesme i nastupi ove godine biti od zapaženiji, pa možda i najbolji.
A najveće otkrovenje da je Breskvica i doslovno propevala.

Breskvica najavljivala novu pesmu za 01.10 ali nije objavila! Verovatno čeka da kanal dobije još subskrajbera i pratilaca! Mnogi ni ne znaju da je napravila poseban kanal..!

P
Možda im treba još automobila za vozni park?
Pa i ja sam to mislio

Sad više ne mogu da pričaju kako eto nemaju para, već jednostavno ne interesuje ih Evrovizija. Te pare koje su bile namijenjene za Evroviziju naravno da će potrošiti, neće sigurno štediti.

Neko na hrvatskom portalu napisa "Bolje i tako nego kao prošle godine kad je CG predstavljala kafe kuvarica" 🤣🤣

Status
Not open for further replies.
Back