Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ma kontam bar kod publike bi dobila ponešto, ako je publika njena uopšte prati zbog muzike

Nikad se ne zna. Tako se mislilo i za Saru, pa Konstrakta imala duplo više. A i ako se gleda broj pratilaca na društvenim mrežama, ni to nije dovoljno jer među njima nisu svi voljni da glasaju, naročito klinci a uglavnom oni prate te mlade pevače. Sara recimo ima preko 400 hiljada, a pitanje je da li je i 1% istih glasalo. Čak je i tokom uključenja uživo na Instagram tokom glasanja imala preko 10.000 ljudi, pa samo da su oni poslali po dva glasa, skupila bi više. Još ako se uzme u obzir da se sa jednog broja može glasati do 20 puta, to još više govori koliko su ti fanovi lenji kada je reč o glasanju, ali videćemo.​

Ma naravno, ne mora to ništa da znači.
Samo eto, od ovih imena koja su do sad rekla da se prijavljuju, najlogičnije je na osnovu imena i bez pjesme misliti da Breskvica dobija tvt, a onda kad izađu pjesme pa nastupi, druga priča može biti, kao i svake godine.

Bogami, Breskvica je pametno počela kampanju. Sa Govori Gospode coverom je kupila i moju majku, stariji ljudi oduševljeni, a opet ima i ona svoju fan bazu. Pesma će izgleda stvarno biti etno, ona se baš naoštrila da uzme publiku. Ne mora da znači, ali velike su šanse da tako bude.

I moja mama rekla - uticao Draško na nju da promijeni stil, ovo joj je mnogo bolje sad 😄
Još će sigurno da se pojavljuje kod Amidžija i lijepo se predstavi narodu uz neke etno pjesme, taman dodatno da je zavole. Sviđa mi se to

Moja nije ni znala ko je Breskvica do tog covera, od tad kad god je vidi samo viče "Kako mi je lepa" 😂

Moji nisu znali dok se tata slučajno nije pojavio u jednom viralnom klipu u kojem se pričalo o njoj, ali o tome drugom prilikom

Meni Breskva i etno nikako ne idu zajedno. Baš kao ni ovaj Stoja turbo folk i Sanja Vučić. Ali okej

Biće Breskvica super sveukupno, i bolje je što nije neka baš brza pesma i za igru jer joj to ne bi ležalo, bio bi efekat kao kod Angelline i flop veliki... ovako mi deluje obećavajuće za sada, ali nije ona toliko baš savršena vokalno da bi to uživo zvučalo perfektno, biće to onako neki prosek uživo, npr bolje da tu pesmu daju Zorji i da razvali vokalno ... ali što se publike tiče verovatno će dobiti najviše glasova

Konstrakta je napravila iznenadjenje i otisla tamo da je tesko pomisliti da cemo imati opet takvu pojavu tako da sto se tice Sare da ali opet Brekvica msm da je popularnija od nje sad zavisi sve od glasaca ali mislim da ce je publika izglasovati ps inace nova pesma njena u 15 h.

Breskvici ce za pobedu trebati da je fanovi zele. Dzabe publika kad ziri glasa kako mi kazemo.

Status
Not open for further replies.
Back