Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Kebinica snima filmsku muziku u Americi, niŔta od nje.

Ma halo, koga smo mi to zaboravili?!

Jelenu Jevremović!!! Pobednica televotinga Beovizije 2004, a ni u finale Evropesme/Evropjesme nije uÅ”la!!!

Sa ove tacke gledista, ona je uzasno podcenjena. Cesto i nazalost ismevana jer je Kebina cerka.

Meni je NataÅ”a Kojić TaÅ”a poput Natashe Bedingfield.

Ona je ostvarila američki san...

Ali gde se izgubila ćerka Mikija Jevremovića? Meni se baÅ” svidela njena pesma sa Beovizije 2004.

Ali gde se izgubila ćerka Mikija Jevremovića? Meni se baÅ” svidela njena pesma sa Beovizije 2004.
Zapravo to nije tako loŔa pesma, nema nigde live nastup na youtubu. Al misterija mi je najviŔe glasova publike.

Bebi ti si već to pitao pre mene, ala smo svi pisali u isto vreme... :LOL: Kupila televoting? Okačiću ja ponovo na nekom novom kanalu sve one Beovizije i Evropesme. Ne smem sad na ovaj novi gde kačim važne stvari.

Meni ta Jevremovićkina pesma očaj živi. Jezivo loÅ”e iskopirana Sertab i "Everyway that I can". :ROFLMAO: I tekst je Bogu za plakati, "razmuti me i popi me, kod led na sebi topi me". Helou. :ROFLMAO:

Meni ta Jevremovićkina pesma očaj živi. Jezivo loÅ”e iskopirana Sertab i "Everyway that I can". :ROFLMAO: I tekst je Bogu za plakati, "razmuti me i popi me, kod led na sebi topi me". Helou. :ROFLMAO:
PokuŔala je da imitira turbo folk, to joj nije iŔlo. :LOL: mada mi je keči, ostala mi u glavi i dan danas xD

Dobro da, taj orijent zvuk jeste keči, ali u kompletu prejeftino i za tadaŔnje standarde. :ROFLMAO:

Status
Not open for further replies.
Back