Meni se dopala Zorja na PZE, ali konkurencija te godine je bila velika. Voleo bih da je vidim na ESC, i sto da ne sa pesmom poput one prosle. Sto se MC Stojana tice, sve mislim da me neko zeza. Nije mi on nesto za ESC, ali svakako volim da ima sto vise zvucnijih imena.Hoću dark pop Zorju, mislim da bi joj to baš odgovaralo.
Često oni od kojih najviše očekujemo razočaraju, a ispliva neka Konstrakta. Sara Jo i Muškarčina mi je bilo teško razočarenje npr.Bilo bi lepo da se oglase i kažu barem bilo koju novu informaciju!
Takođe, pošto je konkurs završen 20 dana ranije nego prošle godine, neka onda i spisak sa imenima izbace 20 dana ranije, nećemo se buniti...![]()
Isto, ona je meni klasicna show off pevacica. Ne bi mi uz nju isao neki kul ili emotivan fazon. Za to mi je vise Breskvica, ona ima tu emociju u glasu.Kod Zorje ne volim što ne mogu da osetim emociju u pesmi makar u pesmi Zorja, nekako kao da drži to za sebe iako sve savršeno zvuči.
Voleo bih da me novom pesmom ubedi u emociju koju želi da prenese.
Breskvica i kul fazon može samo ako snima spot, uživo je Nensi Bo. Ima ipak Breskva harizmu i zanimljiva je, ali energija 0.Isto, ona je meni klasicna show off pevacica. Ne bi mi uz nju isao neki kul ili emotivan fazon. Za to mi je vise Breskvica, ona ima tu emociju u glasu.
Pa što je najjače može, meni Goodbye ima divnu melodiju samo još da nađu nekog dobrog aranžera za Tango 2Od Negativke Tango? Pa nek pita nju da joj pravi pesmu.![]()
Meni Breskvica ima taj prodoran pogled, i sa nekom sentis pesmom mislim da bi mogla da prenese emociju. Bozana mi nije toliko sadrzajna.Breskvica i kul fazon može samo ako snima spot, uživo je Nensi Bo. Ima ipak Breskva harizmu i zanimljiva je, ali energija 0.
Pa nek reše takvu neku pesmu, bolje to da nam ide nego etno balada će izginemo u etno balade. xDPa što je najjače može, meni Goodbye ima divnu melodiju samo još da nađu nekog dobrog aranžera za Tango 2![]()