Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Sto neko rece, ja nesto cenim da je Teya poslala za nekog drugog, ali hajde da vidimo.

Ona bi sada mogla bas dosta da kapitalizuje na Dzanumu - domaca publika ju je bas zavolela, dokazala je da ume da peva pa bi joj je potencijalno i domaci ziri bio naklonjen, a ako pobedi super bi prosla internacionalno kao "That TikTok more more girl"

Jedino čega se plašim u vezi Teya Dore je to što će svi njenu pesmu za pze upoređivati sa Džanumom, a ako bude bar malo lošija (a nekako mislim da je nemoguće da bude savršena kao Džanum, po mom ukusu), onda će svi biti u fazonu ah nije to to, ne valja i neće se proslaviti u tom slučaju...
Nadam se da je i sama toga svesna pa da je prijavila neku ekstra giga mega brutalnu pesmetinu da nadmaši Džanum, ali opet da je sličnog fazona!

Zapravo bi bilo pogrešno da šalje Džanum vol.2. Mora se pesma razlikovati suštinski, a opet da zadrži taj njen pečat. Ne znam koliko je izvodljivo, ali videćemo.

Pa koliko je izvodjaca 2020-2021 ponovilo slican stil pesme pa i nisu nekima mnogo uporedjivali. Eto npr Djon porodiljski kukovi je imao pesmu na slican kalup i nisam video neke komentare da su uporedjivali njegove dve pesme.

Poređenja su neminovna, baš zato je bolje da postoji element iznenađenja. U svakom slučaju, ona će biti favorit "na slepo" zahvaljujući uspehu koji je postigla sa Džanum.

U svakom slučaju, ono što ja želim od pesme je da ima taj Džanum vajb, da ima tu emociju, ali da se opet razlikuje, da ima nešto svoje, i naravno da ima taj viralni momenat. Teya ako ima baš ESC u planu sigurno puca na visoko, a ako uzmemo u obzir da je verovatno uključena i Sony Music Germany to bi trebalo da bude dobro.

Ja ne bih uzeo zdravo za gotovo da će pobjednik biti isključivo Teya ili Breskvica. Obje imaju uspjeh sa pjesmama, ali realno ne može se baš isto reći i za njihovo live nastupanje, barem što se tiče Teodore. Bukvalno ovdje je dovoljno da nešto ne valja u live nastupu i sav hype će odjednom nestati i ljudi će se okrenuti prema nekom drugom.

Naravno, ali hajp je opravdan prije nastupa.
Kao ja kad hajpujem Oniro mou da može da pobijedi a nastup 2 dinara. Ili Aleks**v i njegovo čudo od nastupa i 67. verzija pjesme

Status
Not open for further replies.
Back