Nažalost ne miriše generalno na dobro.. Mi moramo malo da menjamo pristup, i jezički, i žanrovski i u skoro svakom pogledu, ti to jako dobro znaš..Jaoj Mrm preterujes, pa mi komentarisemo ove koji su rekli da su se prijavili. A, ti samo ne valja pa ne valja. Ajd kazi ti ko ti tu valja.
Ok, onda budi dosledan, pa kada se tvoje predikcije ne obistine, što se dešavalo ranije, jednostavno priznaj. Zaista se stiče utisak da namećeš svoj stav kao jedini ispravan, a kada se pokaže suprotno, lagano promeniš ploču. To mi je malo bezveze, ali nebitno, imaš puno pravo da pišeš i postupaš kako želiš.Ali ja to ne radim, samo je malo drugojačiji način kad ih skeniram pa vam tako zaliči, baš nisam u fazonu tom, veruj mi.. Moraš Đole shvatiti da ja sam taj tip, ja volim da dajem svoje predikcije ovde, odvoj to od ukusa i od toga da ne poštujem ukus tuđi.. To je baš suprotno..![]()
Mrmi??? Pa sad stvarno!!!Juče si sve rekao kad si napisao da je onaj bućkuriš trebao da ide umesto "Rändajad-a" 2009. za Estoniju
Šta se sad zbilo?Mrmi??? Pa sad stvarno!!!
Pa moze da se konkurise sa bilo kojim zanrom, nema tu limita. Evo sad su malo olabavili jezicku restrikciju. Ja ne razumem sto ti stalno grdis nas kao da smo mi komisija, pa sad od nas zavisi sta ce da prodje.Nažalost ne miriše generalno na dobro.. Mi moramo malo da menjamo pristup, i jezički, i žanrovski i u skoro svakom pogledu, ti to jako dobro znaš..![]()
Taman posla da vas grdim dragi moji forumaši, što to bre tako gledate..Pa moze da se konkurise sa bilo kojim zanrom, nema tu limita. Evo sad su malo olabavili jezicku restrikciju. Ja ne razumem sto ti stalno grdis nas kao da smo mi komisija, pa sad od nas zavisi sta ce da prodje.
Ali kako možeš da pričaš već sada o prilagođavanju ESC publici kada niti znamo ko će nas predstavljati, niti sa kojom pesmom.Taman posla da vas grdim dragi moji forumaši, što to bre tako gledate..
Mislim uopšte na prijave, moramo malo da se prilagodimo publici na ESC generlano, to počinje od samih prijava, pa tera dalje..
Pa cela ova priča oko prijava, cela atmosfera oko tog festivala mi deluje nakako neskladno, bez nekog cilja jasnog, konkretnog, zaokruženog kao neko lutanje, manjak potencijala, ne znam..Ali kako možeš da pričaš već sada o prilagođavanju ESC publici kada niti znamo ko će nas predstavljati, niti sa kojom pesmom.
Danas i nije..Mrmi, ajd ti lepo jedan čajić, pa spavanjac, naporan dan je bio danas!
Da nije Teodora Pavlovska iz Srbije već kojim slučajem Teodora Pavloxha iz magične Šaljske Bistrice sa Kosova i da je potencijalna predstavnica Albanije onda bi prefinjeno i oštro prelazila put bistre reke Bistrice spremna ko zapeta puška za Malme, ne ostavljajući nikakve tragove iza nje, ne gledajući nazad već samo pravo, pravo do trijumfa.