nisi ti bas citav@Milica
Ako je takav vrsni umetnik (u pevačkoj umetnosti) neka smanji malo auto tune, da čujem pravu boju, da osetim vokal, šta će joj to... E nemojte me vući za jezik, ljudi moji, nagledao sam se ja tih "instant zvezda" ovde u toku godina, za sve pare.. A tek "umetnika"...Ta nemojte forumaši moji.. Simptična je ta priča, što se javljaju sa "nekog udaljenog kraja sveta" da pozdrave i podrže, ali to je jedna stvar, a realnost, festival, kad izađeš na pravu festivalsku scenu, nemilosrdnu, kao takmac pravim festivalskim zverima, alama, kad se svetla upale i pravo na tebe padnu, kad te bace u ring, kad ideš direkt pred sud naroda i žirija, kao glavom na panj, e to ti je Mici moja sasvim druga stvar.. Tu samo najjači ostaju i opstaju.. Nema tu cile mile, hehe, hihi, prijavila sam, nisam prijavila! "Virtuelni Indusi i Arapai sa beskonačnim srcima sa youtube" ti u tom momentu ne vrede ni 2 dinara.. Tad sve krinke padaju..
Ti to Mici, jako dobro znaš..
![]()
i kad vec kazes da je lose bkv nikad jaci PZE nismo imali to jos sa 2 velike regionalne licnosti tj Breskvica je najveca ali Teza Dora je sjajan umetnik i tebi to lose...
Vas na ignore?Pa stavi nas na ignore ondaKao da te neko tera da nas čitaš!
![]()
Ovo kao da je Luda Karla napisalaVas na ignore?
Ne mogu, previše vasda bih vas ignorisao.. Ja sam za razliku od vas naučio da ništa u životu nije savršeno..
Savršene situacije ne postoje ili su fiks savršene situacije.. To je ŽIVOT!
Prebacio sam u offtopic, i tamo napisao. Nije mi za ovu temu.Jaooo sećam se te pesme, meni je bila ful ali nastup užas. Na kom minutu priča o JESC?
Bio je isključen, pa su lobirali da se vrati i sad istim tim ljudima smeta.Jao Bože isključite više ovog Mrmota!
Bitnije je šta mi se ne dopada.. Instant zvezde sa IDJ na primer, autotunovane "zvezde", neiskuni mlađi izvođači, nevešti na velikim festivalskim scenama, slabiji vokali bez potencijala da otepvaju iole nešto zahtevnije.. Eto.Mrme ne odgovori ti nekom od forumaša koji te upitao koji to domaći izvođač zadovoljava tvoje kriterijume?