Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Shvatili smo da ti se na srpskoj muzičkoj sceni ne dopada skoro pa ništa. I to je okej. Ali valjda postoji bar jedno ime da je okej po tvojim kriterijumima, a da nije pokojni Đorđe Marjanović i njegovi školski drugovi.

Shvatili smo da ti se na srpskoj muzičkoj sceni ne dopada skoro pa ništa. I to je okej. Ali valjda postoji bar jedno ime da je okej po tvojim kriterijumima, a da nije pokojni Đorđe Marjanović i njegovi školski drugovi.
E vidiš zbog ovakvih komentara, ne bih ni kazao odgovor na takva pitanja.. 🙂

Pa nismo prevareni lol 99% se prijavila. Voditeljka je nju pitala da li će učestvovati, ona je rekla da je poslala pesmu, ali će čuvati to kao tajnu za sad. Da je samo kompozitor ne bi morala da krije, verovatno samo neće ništa nezvanično da objavljuje.

Prijavila se sigurno, ali rekla je neka ostane tajna sta je u pitanju, sa naglaskom na sta. To mi implicira da njen odgovor nije protumacen dobro. Mada postoji mogucnost da laze, a mozda je i duet.

Verovatno nije osoba koja će na sva zvona da najavi kao što je Breskvica uradila. A i kontam da ima u glavi da komisija tek treba da posluša pesme pa postoji mogućnost da ne prođe (što bi se teško desilo, ali dobro).

E vidiš zbog ovakvih komentara, ne bih ni kazao odgovor na takva pitanja.. 🙂
Ali ti takvi komentari ne smetaju kad u nebesa dižeš antitalentovane anonimuse iz San Marina, ili od albanskih treš pesmuljaka praviš Odu radosti.

To da ti funkcionišeš na principu teranja kontre svima je, ajd reći ćemo, okej. Takav si kakav si. Ali apsolutno nije okej to što druge ubeđuješ u to, jer to što ti kažeš je dogma, nema tu iko pravo da preispituje bilo šta. A menjanje stavova po principu kako vetar duva je tekposebna priča. U principu ti se na forumu ponašaš kao Jelena Karleuša na javnoj sceni.

Tvoje stavove o vlastitoj zemlji i komentari o istoj na svim mogućim poljima na stranim forumima, tek je besmisleno komentarisati. To su epska trolovanja

Ali ti takvi komentari ne smetaju kad u nebesa dižeš antitalentovane anonimuse iz San Marina, ili od albanskih treš pesmuljaka praviš Odu radosti.

To da ti funkcionišeš na principu teranja kontre svima je, ajd reći ćemo, okej. Takav si kakav si. Ali apsolutno nije okej to što druge ubeđuješ u to, jer to što ti kažeš je dogma, nema tu iko pravo da preispituje bilo šta. A menjanje stavova po principu kako vetar duva je tekposebna priča. U principu ti se na forumu ponašaš kao Jelena Karleuša na javnoj sceni.

Tvoje stavove o vlastitoj zemlji i komentari o istoj na svim mogućim poljima na stranim forumima, tek je besmisleno komentarisati. To su epska trolovanja
Znači bukvano si me prekinuo usred gledanja Alesia Michelle reakcije na Eeesti Laul 2024, da mi kažeš ovako nešto? Ouuuch... 😭

Btw na stranim forumima ne pišem već godinama doslovno... 😭

Smotana reakcija Teya Dore samo još više uverava da se prijavila

S druge strane možda je x-u uradila pesmu, pre 5 meseci su imali zajedničku pesmu, a za njega znamo da se prijavio.

Nadam se ipak da je ovo prvo u pitanju

Znači nikad nisam bio banovan na stranom forumu u životu.. 😭

Meni je glupavo bukvalno koliko je tebi bitan moj "past forum život", čemu ovo?

Ti nikako da shvatiš šta ti drugi ljudi govore. Ponašaš se toksično i napadno. Verujem da si okej osoba generalno, ali ovo što prezentuješ na ovakav način je stvarno, pa u najmanju ruku degutantno.

Apsolutno mi je nebitan, ali mi je neshvatljivo da neko napravi nalog na nekom forumu da bi pljuvao po vlastitoj zemlji i uvlačio se u dupe kojekakvim pojavama

Čoveče ti kritikuješ sistem zahvaljujući kome lagodno živiš. Jbga postoji nešto što se zove obraz i čast. Znaš ako si već prisiljen da se iz bilo kog razloga uplićeš u nešto, onda bar budi karakter i ćuti.

Da se nije razišla legendarna ekipa sa ESC united foruma, sa kojom smo češljali bukvalno sve svake godine, zezali se smejali, vrištali od smeha, čekali ustreptalo dane beloruskih i moldavskih audicija da se pošteno ismejemo, vrv ne bih nikad ni došao ovde...

Ali nije mi ni sekunde žao, evo sad ću reći, meni se lično dopada ovde, volim raznolikost ljudi ovde, uglavnom voilm razgovore i polemike ovde, volim zezanja, volim teme, volim FSC, da nije tako, sigurno me ne bi bilo...

Ti i ja smo nebo i zemlja, ti ne razumeš moj sklop uopšte niti možda treba da ga razmeš, ne znam...možda je tako zapisano...
Problem je što ja ne vidim problem u tome da smo ti i ja nebo i zemlja, čak volim to, a iz tvojih komentara mi provejava da je tebi to problem...e to je ključ...

Status
Not open for further replies.
Back