Ustreptalo čekanje![]()
Još u sredu napisano u moldavskoj temi..

Junuary, 13th, 2024. is THE DAY..

Ustreptalo čekanje![]()
Dobro me podseti na tu iritantnu grupicu koja je svima vadila jetru kroz nos. Od vas i vaših trol festova je bilo nemoguće napisati bilo šta.Da se nije razišla legendarna ekipa sa ESC united foruma, sa kojom smo češljali bukvalno sve svake godine, zezali se smejali, vrištali od smeha, čekali ustreptalo dane beloruskih i moldavskih audicija da se pošteno ismejemo, vrv ne bih nikad ni došao ovde...
Ali nije mi ni sekunde žao, evo sad ću reći, meni se lično dopada ovde, volim raznolikost ljudi ovde, uglavnom voilm razgovore i polemike ovde, volim zezanja, volim teme, volim FSC, da nije tako, sigurno me ne bi bilo...
Ti i ja smo nebo i zemlja, ti ne razumeš moj sklop uopšte niti možda treba da ga razmeš, ne znam...možda je tako zapisano...
Problem je što ja ne vidim problem u tome da smo ti i ja nebo i zemlja, čak volim to, a iz tvojih komentara mi provejava da je tebi to problem...e to je ključ...
Biće do Nove godine.Koliko dana je ostalo do objave liste učesnika?
Na broj 5 koji faliBiće do Nove godine.
@Pokahontas pitao si me da napravim listu kao uvek, evo je.
UPDATE DECEMBAR 9.12. 2023.
235 pesama
Neki sigurni i neki potencijalni prijavljeni učesnici:
1. Mc Stojan
2. Marko Mandić
3. Breskvica (Anđela Ignjatović)
4. Maja Nikolić (?)
6. Filip Baloš
7. Sestre Gobović
8. Mira
9. Izvođač "X"
10. Nadia (Nađa Terzić)
11. Fillari
12. Hristina
13. Julija
14. Teya Dora
15. Ivan Simić ( Zvezde Granda)
16. Ivan Jegdić
*Nemanja Antonić kao kompozitor
Tračevi / špekulacije: Mirna Radulović, Tamara Todevska, Zorja je pod znakom pitanja i dalje, iako je davno izjavila da će se prijaviti. Buč Kesidi, Iva Lorens, Bojana Stamenov.
Eto neka on bude peti, verovatno sam nekoga obrisao sa liste.Na broj 5 koji falidodaj izvođača "Svoje", neko je pominjao i njega da je poslao pesmu
Taj je okacio na svoj Instagram to je neko objavioNa broj 5 koji falidodaj izvođača "Svoje", neko je pominjao i njega da je poslao pesmu
Ništa, njegov lični ukus...Sta bi ovo trebalo da znaci?
A o kojoj pesmi je rec? Jer ove sa PZE nije mogao da cujeNišta, njegov lični ukus...
A sa tiktoka smo saznali da se pesma zove "Perspektive" i da je neka lagana
Navodno njenu, on večito ima neke veze "kao"A o kojoj pesmi je rec? Jer ove sa PZE nije mogao da cuje