Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Uu e super, onda mi je drago!
Tj ne zbog Mire drago, nego što znači da ima tačne informacije i da ubuduće možemo da se oslonimo na to 👌🏻👌🏻
A za Miru mi je krivo onda, očekivao sam da me pozitivno iznenadi, ali ajde nema veze.. 😅 A i slobodno podeli neke info i sa nama nekad 😂 barem ako dobiješ pesmu od tipa Breskvice, Zorje, Teye, Filipa i tako tih bitnijih likova 😅
Voleo bih videti Zorju. Šta bi sa njom na kraju? Bio je onaj live na TikTok-u. Je li se oglasavala posle toga?

Voleo bih videti Zorju. Šta bi sa njom na kraju? Bio je onaj live na TikTok-u. Je li se oglasavala posle toga?
Mislim da se posle nije oglašavala, ali moguće da kao i Teya Dora pokušava da krije informacije sve dok ne bude objavljen spisak učesnika, da ne trči pred rudu kao pre dve godine 😅

Mislim da se posle nije oglašavala, ali moguće da kao i Teya Dora pokušava da krije informacije sve dok ne bude objavljen spisak učesnika, da ne trči pred rudu kao pre dve godine 😅
A zašto mislite da je trčala pred rudu? Prošla je konkurs. Nema straha da neće proći. Zašto generalno kriju?

Lepo peva Zorja ali fali joj harizme. Makar da je micasta pa da ide na tu kartu nego je poluiritantna.
Ma ona bi procvetala samo kad bi joj neko drugi uradio pesmu a ne ona sama sa mužem
Ja nju baš volim još od ZG iz doba korone, tj od onih prepirki sa Karleušom, i mogla bi postići dosta toga samo kad bi se neko zainteresovao za nju a ne njen muž i ona sama 😅
I baš bih voleo da dođe i da pokida sa nekom pesmom i svima nam zapuši usta 👌🏻

To da odlično peva niko ne spori ali prosto ne izdvaja se ni po čemu. U ZG joj je prvi nastup tj Tango bio vrhunac i sve posle toga jako bledunjavo. Ono na PZE je bilo jako dosadno, i čuo sam još jednu pesmu posle sa tipa nekog festivala. Sve deluje amaterski pa je vrlo moguće da joj treba neka ozbiljnija produkcija. Takodje, u par intervjua koja sam video delovala je iritantno i isforsirano.

Ma ona bi procvetala samo kad bi joj neko drugi uradio pesmu a ne ona sama sa mužem
Ja nju baš volim još od ZG iz doba korone, tj od onih prepirki sa Karleušom, i mogla bi postići dosta toga samo kad bi se neko zainteresovao za nju a ne njen muž i ona sama 😅
I baš bih voleo da dođe i da pokida sa nekom pesmom i svima nam zapuši usta 👌🏻
Pa i ja bih voleo. Sve i da se nije prijavila, glupo je što je celu noć na live-u kulirala "fanove" i ćutala na svako pitanje o tome.

Pa i ja bih voleo. Sve i da se nije prijavila, glupo je što je celu noć na live-u kulirala "fanove" i ćutala na svako pitanje o tome.
Tako je ćutala i na pitanja da li joj je Sanja pevala prateće vokale na "Zorji", a jeste ih pevala 👌🏻
Što nam verovatno govori da se prijavila 👀 inače bi rekla "nisam" kao što je rekla da nije za pze23

Tako je ćutala i na pitanja da li joj je Sanja pevala prateće vokale na "Zorji", a jeste ih pevala 👌🏻
Što nam verovatno govori da se prijavila 👀 inače bi rekla "nisam" kao što je rekla da nije za pze23
Deluje mi pomalo arogantno sve to...

Ja odavno rekoh da Zorju želim da čujem u stilu pop - rok balade. Meni njena ličnost ne smeta, na sceni mi nije mrtvo puvalo tako da ne znam čemu toliko loši komentari na njen račun. Možete reći da je iritantna ovako ali ima smisla za scenu. Nastupi u ZG su joj bili odlični ali zato pesme posle takmičenja slabašne.. a ta Mira je svakako abitna, još gore ako je poslala neki pesmuljak za wc i puš pauzu. Nadam se da će bolje pesme biti nego prošle godine. Koliko je PZE '22 bio dobar, prošle godine dobar ali ne u tolikoj meri.. Ko zna možda neki anonimus izleti iz žbuna i napravi haos. Zato ne hajpujem Breskvice, Teya Dore.. super ako ponude full paket, što se mene tiče prvim letom mogu za Malme.

Nekad mislim da nije lose da bude 30+ pesama, jer ne znamo ko sve sedi u toj komisiji. Videli smo da je ziriju Empathy Soul Project bio top 3 u polufinalu. Da su 2022. pustili tipa 15 pesama pitanje je da li bi Konstrakta bila tu posto je Olivera rekla da nije bila bas pri vrhu u bodovima komisije.

Demantovao je on odavno, i rekao da će možda sledeće godine.

Nadam se da neće biti prejakih imena, treba da bude gusta konkurencija da bude interesantno

Status
Not open for further replies.
Back