Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
U nekoj emisiji ona i Princ rekli da misle da bi prošli bolje od Luka.

Bila je 14. pa 7. na PZE.

Ma kakvi, žao mi je ko ovo mora da čuje ali pored drugih imena poput Breskvica i Teye većina stvarno nema šanse.

Pre nego što neko napiše "Ali Konstrakta..." Konstrakta je nešto što se dogodi jednom u nikad lol

E bas bih voleo da se sad pojavi neka nova Konstrakta da sjebe sve ove zvezde, pa posle neka pljuju.

• Like
Reactions: Mrm
Ma kakvi, žao mi je ko ovo mora da čuje ali pored drugih imena poput Breskvica i Teye većina stvarno nema šanse.

Pre nego što neko napiše "Ali Konstrakta..." Konstrakta je nešto što se dogodi jednom u nikad lol
pa da verovatno, ali žiri je 50% i nije nam proporcionalno glasanje kao na ESC nego od 1 do 12 :)

Ja bih volio nešto a la Origo od nje, Rumba je bila dobra i meni jedna od favorita na PzE ali mislim da njoj na sceni više leže laganije pjesme. Vokalno kida koje god.

E bas bih voleo da se sad pojavi neka nova Konstrakta da sjebe sve ove zvezde, pa posle neka pljuju.

Pa nema niko ništa protiv ako bude kidalica kao Konstra svakako 🤝
Samo baš baš mora da bude nešto brutalno a ove dve da budu ispod očekivanja za to

Jeste mi se malo ogadila nakon svega, ali neka je na PZE, ionako neće pobediti. A svakako živne samo kada je PZE.

U poslednjem serijalu "Na večeri kod" medju silnim pevačima bio je i glumac Slaven Došlo. Posle je gostovao kod Kristine u "Jedan dobar dan" i ona mu spomenu da je prošle godine zamalo bio voditelj PZE, ali je zbog obaveza otkazao. Ove godine , javlja mi se, neće . Samo, izgleda mi niži od Kosjerine.

Pa ne bi bilo lose da on vodi. Bilo bi dobro nama, a bice bolje i njemu.

U poslednjem serijalu "Na večeri kod" medju silnim pevačima bio je i glumac Slaven Došlo. Posle je gostovao kod Kristine u "Jedan dobar dan" i ona mu spomenu da je prošle godine zamalo bio voditelj PZE, ali je zbog obaveza otkazao. Ove godine , javlja mi se, neće . Samo, izgleda mi niži od Kosjerine.

On je trebao voditi i Beoviziju 2019, pa umjesto njega vodio Nebojša Milovanović.

Status
Not open for further replies.
Back