Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Uživao sam dok smo pravili isečke za lažni spisak iz 2018, a najveći hit definitivno kolektivno loženje na Vodenicu. 😭

Ali OG forumaši se sećaju i prankova iz 2016. i 2017.

Još jednom spavamo, pa saznajemo da li su Gobo Sisters prošle selekciju... 😍

Daaa, tu čast su imali rintintin

i naravno Marko
Prelepo... 😍
Nekad ste bili pravi forumski drugari..
Danas ne verujem da biste to učinili...
Prokleti bilbord.. 😅

Ta Macha Ravel se zvala Muha, pa je promijenila. Živi u Sa, a ona je valjda živjela u Francuskoj. U Sa studira medicinu.

Auu šta ste vi sve napisali, mislio sam da je neko već svratio do Kiribata...

Bio bih presrećan ukoliko danas izađe spisak, ali ne mogu da se otrgnem utiscima od prethodnih godina. Kada sam video da se Sara Jo prijavila, nakon odličnog nastupa ispred Skupštine koji je otvorila sa pesmom "Bez sna" , ja sam pomislio "To je to, imamo pobednicu", a onda kada sam čuo prve taktove čočeka i tekst "Bruji, bruji čaršija, malo je reći da sam se razočarao. Slično je bilo i sa Dženanom. Ana Nikolić sa "Bili smo najlepši" nakon "Romale Romali", kakvo sranje od pesme. Kada sam video da se prijavio Aca Lukas, pa Neda Ukraden, pa Grand Duo sa pesmom koju je Saša Popović čuvao u fioci 10 godina baš za tu priliku...i onda "hladan tuš" kada čuješ pesmu. Sada ću zvučati kao deda, ali očekivao sam mnogo i od Ekstra Nene, Maje Odžaklijevske, pa i Tijane Dapčević, Baneta Mojićevića, Ivane Jordan, Jane Šušteršić... Na kraju je to bilo razočarenje. Bukvalno dok ne čuješ pesmu, a onda vidiš nastup i kako je to prezentovano i otpevano, ne zna se ništa. Mada iskreno volim kada je više poznatih imena u konkurenciji.

Zaboravih Hurricane od prošle godine. Kada sam video u šta su ih obukli, nisam mogao da verujem. Slično kao sa "Moje tri" na ESC. Šta je bre ono bilo? Ko je pobogu dozvolio ono? Angellina i njena trema? Ajde prvu, nego i drugu godinu. Na kraju nije ušla ni u finale...

Last edited by a moderator:
Brine me kako će Breskvica da zvuči uživo, kao i njena harizma. Isto mogu reći i za Teya Doru, ali nekako ona mi je ozbiljniji kandidat. Pokazala je da je u stanju da napravi pesmu koju sluša ceo svet, za razliku od Breskvice čije pesmice su kao "Loco Loco", lokalnog karaktera, popularne samo na Balkanu. Mislim da bi Teya Dora bila dopadljiva i žiriju, i publici.

Status
Not open for further replies.
Back