Pesma Evrovizije 2026 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ovo je možda vrhunac🤣

Ali ja sam tako navikla na stari, svake sezone sam se radovala ovim 'kalkulator' brojevima
View attachment 39120

Već sam zamišljala na šta će pze 28 da liči🥲
Jaoj ali PZE 25 sa dvojkom i peticom koje su bukvalno iste, samo druga strana...
Kakav protraćen potencijal za logo imo.

2023. i dalje ostaje najbolji, kombinacija boja je fenomenalna. 2024. može da prođe na mišiće, ostali meeh.
Inače, ove linije se uopšte neće lepo videti u manjim formatima, a to je velika greška jer dobar, grafički ispravan logotip mora lepo da se vidi na svim veličinama.

oće li taj spisak ?

prošle godine je bio isti dan vizuelni identitet i spisak

Ja molim za objašnjenje, šta je tačno ovo u sredini između p i e? To bi kao trebalo da bude slovo z ili?

Tačno si u pravu Stole, a gledaj tek ove nesrećne crne linije gore. Tačno će izbaksuzirati da im pukne singal u sred lajv prenosa, pazite šta vam kažem. Jezivo izgleda.

Lepo sto menjaju logo za svako novo izdanje takmicenja ali mene zanima lineup. 😍

oće li taj spisak ?

prošle godine je bio isti dan vizuelni identitet i spisak
Чуди ме да нису прво окачили колико је стигло пјесама и слику са преслушавања пјесама али реално то нам ни не треба

Da promene malo i za prisustvo publike, kad već menjaju logo koji je iskočio iz 90-ih.

Prošle god. je 10. Decembra objavljen spisak. Možda i ove urade isto i uz to objave ukupan broj prijava. Mislim da su jedne godine tako i uradili. Sa druge strane možda (zbog situacije u zemlji) na isti sačekamo i do Božića.

Нисам знао да у фундусу држе и старе логое. Лепо.

Ове године би могла да ускрсне и Мари Мар, муж јој је и онако шеф делегације

Status
Not open for further replies.
Back