Pesma Evrovizije 2026 - SRBIJA: Konkurs

Tomaševićka - apsolutno da sa nekom modernijom baladom, njen glas je očaravajući. Samo čisto sumnjam da bi ona to želela.
Haremke - iskreno ja ne znam kome je to više zanimljivo u Evropi, kontam da kod nas jeste jer smo prvi put videli dreg ali ovo je na esc-u davno ispričana priča. Pritom teško je nadmašiti prošlogodišnju pesmu i prvo pojavljivanje.
Nući - na stranu to što mu je muzika teški krš za klince do 15 godina, zar ljudi ne znaju da se na Evroviziji peva uživo?

Nema sada puno poznatijih izvođača za koje se može reći da su pogodak za Eurosong, tako da za svakog se može naći neka mana, jedino što može u većini slučajeva je voditi se po nekom osjećaju može li neko prijaviti se sa nečim dobrim. Sara Jo npr. je imala dosta kompetitivniju pjesmu za Eurosong nego što su bile njene prijašnje pjesme.

Što se ovih prijedloga tiče, Jelena Tomašević, bila, ostvarila odlična plasman, mislim da nema neke potrebe da opet ide na Eurosong. Harem Girls, koliko god imale realno dobar tim iza sebe za napraviti hitičnu pjesmu, mislim da moraju da rade više na live izvođenju i ne mislim da trebaju da idu samo jer su drag. Nucci potencijalno može, ali kao što smo već govorili, u duetu sa Sanjom Vučić.

Generalno, ne mislim da će biti nekih velikih imena i da će na kraju otići neko manje poznat ili ko se ranije prijavljivao.

Ako nam se ponovi jos jedan Princ odn. cistac podova, prestacu da marim za Srbiju jednom zauvek. Koliko RTS ume da sroza reputaciju to je prosto neverovatno.

Većina nas je u nekom trenutku željela da Milica Pavlović ode na Eurosong i vjerujem da mnogi i dalje to želje, ali kod mene je Milica malo ohladila što se tiče idenja jer joj se ne ide i to je jasno rekla, sada nešto govori kao možda i da, ali isto mislim da je otišla previše u folk i turbo-folk da bi mogla da dobro otpjeva pjesmu koja bi odgovarala Eurosongu.
Svakako je da bi uložila maksimalno u nastup i pjesmu, tako da učešće na PZE-u i potencijalno na Eurosongu svakako da, samo što ne osjećam toliki hajp oko nje kao prije par godina. Šteta što se nije 2022. prijavila, mislim da je kompletan album Lav bio nepotreban i da je mogla da sačeka sa turnejom.

Last edited:
Nikako nam se ne čini, isprazno. Međutim, muzičari bi na taj način mogli da nađu inspiraciju da sami naprave nešto bolje i kompleksnije.

Meni je okej, vuče na neke Nikolijine pesme. Tekst je malo glup ali melodija vozi. Nešto na ovaj fazon ali kvalitetno napravljeno bi verujem lepo prošlo.

Back