Ne znam zasto svi pominju taj hejt koji je dozivela? Pa kao javna licnost valjda je to normalno. Zar joj nije zivotna zelja da se pojavi na ESC? Sta je briga za traceve i mimove. Na sceni je godinamaMeni je sve što je Sara snimila nakon PzE 22 prilično tupo i neinspirativno, ali ubeđen sam da bi opet umela da odabere saradnike za pesmu + nastup i da bi ponovo pokidala kada bi se prijavila.
Samo ne znam koliko je motivisana da se iznova upušta u priču, a posebno zbog trenutnog stanja i činjenice da se lako manipulisalo tvt na prošlom izdanju. Zašto da se cima? A plus kada se na sve prikači sav hejt koji potpuno neopravdano i obavezno usmere ka njoj, onda mi nešto nije izgledno da ćemo je opet gledati. Nadam se da grešim.
Ja nakon ovogodišnjeg izbora više nemam nimalo poverenja u naš izborni sistem ko god da se prijavi.Ja imam neki osećaj kao da će Sara da se vrati ove godine. Međutim, najviše bih voleo da se Konstrakta prijavi sa nekom kvalitetnom pesmom i sa dobrom porukom i da ode opet.
Ni ja, ali opet se nadam barem da se desi nešto dobroJa nakon ovogodišnjeg izbora više nemam nimalo poverenja u naš izborni sistem ko god da se prijavi.
Meni se iskreno pesma svidela, ali tek nakon jedno desetog slušanja. Međutim, mislim da je mnogo bolje da i pesma bude prosečna i da je izvođač nastupom dovede na mnogo viši nivo, nego da pesma bude brutalna, a nastup da bude kuvana noga na primer kao Angellina. Kad sam već kod Angelline, nije mi jasno zašto se nije prijavljivala sa sporijim pesmama koje je snimala ranije. Smatram da je sa takvim pesmama mogla mnogo bolje da prođe, a ona se prijavljivala sa brzim i zahtevnim pesmama koje ona svakako nije bila u stanju da iznese do kraja.Meni se iskreno ni Muškarčina nikada nije sviđala niti sam u njoj video neki esc potencijal, prosečna pesma koju je dobar nastup izvukao da liči na nešto.