I poslednja želja za PZE26 u ovogodišnjem izboru među željama ESC fanova je Jelena Karleuša!
View attachment 38454

Ni meni se ne sviđa ali nažalost to je tužna realnost u kojoj živimo. Verujem da je 50% želja (ako ne i više) bilo JK, 50% svi ostali zajedno.Nisam za cenzuru, ali ovu ,,zelju” je stvarno trebalo preskociti. Ne treba se bas ni praviti kako je sve normalno u zemlji kad definitivno nije, a doticna konstantno doliva ulje na vatru.
Predivna vest! Očekujem bombuĆao ljudi, pesma poslata. Videćemo šta će biti, meni je ovo mnogo booooooolje od Aladina!![]()
Harem Girls breaking chainsĆao ljudi, pesma poslata. Videćemo šta će biti, meni je ovo mnogo booooooolje od Aladina!![]()
Lepe vestiĆao ljudi, pesma poslata. Videćemo šta će biti, meni je ovo mnogo booooooolje od Aladina!![]()
Ovaj put idemo do pobede. Srećno!Ćao ljudi, pesma poslata. Videćemo šta će biti, meni je ovo mnogo booooooolje od Aladina!![]()
Baš lepo, svi imamo velika očekivanja od vas. Srećno!Ćao ljudi, pesma poslata. Videćemo šta će biti, meni je ovo mnogo booooooolje od Aladina!![]()