Pesma Evrovizije 2026 - SRBIJA: Konkurs

Ali se zaato spisku muških konkurenata koji su do sada poznati/potvrdili (Filip Mitrović, King of the clouds, Marko Radeta, Davor, Turizmolog) pridružuje još jedan. Pošto nije objavio neću reći tačno ko je, ali - bavi se performansom, peva jako dobro i izgleda jako dobro.

Ukoliko prođe konkurs biće to, pored Princa, još jedno pile iz gnezda Lafajeta:)

Sara Jo nije poslala pesmu, a nije ni zainteresovana nešto, kaže volela bi da je pamte po ,,Muškarčini". Evo na klipu od 6.52

Hoćete da mi kažete da ovo nije Nataša Bekvalac?

Ali se zaato spisku muških konkurenata koji su do sada poznati/potvrdili (Filip Mitrović, King of the clouds, Marko Radeta, Davor, Turizmolog) pridružuje još jedan. Pošto nije objavio neću reći tačno ko je, ali - bavi se performansom, peva jako dobro i izgleda jako dobro.

Ukoliko prođe konkurs biće to, pored Princa, još jedno pile iz gnezda Lafajeta:)
Aleksa Jevtić?

Koga nema bez njega se može. Sara meni nikad nije legla, pesma joj je bila krš. Nastup je bio dobar.
Baš obrnuto.
Pesma je vrh, a nastup je bio krš. Totalni off i previše je toga odvlačilo pažnju sa pesme koja je bila vrlo zanimljiva i misteriozna.

Zanimljivo da uvek kritikuješ ženske izvođače koji bar imaju šta da ponude.
Drago mi je da ti je Stefan Zdravković legao. 😎😜

Pobogu ljudi hoćete li već jednom shvatiti da je sasvim normalno da imamo različite ukuse. Šta je kritika u tome da mi se nešto jednostavno ne sviđa?

Da Mila mi se svidela, Muškarčina nije pa?

Back