Pesma za Evroviziju 2024: Polufinale i finale

Status
Not open for further replies.
Koliko ne mogu da podnesem ovaj Kurir... znači 😤 Ovaj voditelj što se bavi "šoubiznisom", čini mi se da je bio i učesnik Zadruge, možda i najveći Karleušin fan inače, ponovo pušta prilog od juče uz najavu da je Breskvica rekla "da taj protest i treba da se održi" ... što je ona... evo koliko čuh za njihovu TV i izjavila. Evo sad je i Željka Vasića i Marka Kona pozvao, pre toga se Žika Zana uključio uživo. Strašno je koliko svaka tema u našim tabloidima mora da se mrcvari do iznemoglosti. :(

Iskreno poprilicno kurcevito da pevas My Immortal uzivo i to bez studijskih instrumenata (samo sa klavirom), ali jebiga, devojka ne masi intonaciju ni u jednoj pesmi. Inace, My Immortal mi bila najslusanija pesma jedno tri godine zaredom tamo neke 2016/17 i Amy Lee najveca vokalna ljubav

Prošle godine se uključio u kritikovanje PzE tek nakon što je ona otužna pesma koju je on pisao ispala u polufinalu ("Kao grom iz vedra neba"), do tada je ćutao a onda mu se probudio glas pravednika iznutra.

Mislim toliko gluposti je izrekao da bi reč Klanšček mogla da postane merna jedinica za broj izrečenih gluposti u jedinici vremena. Od fantomskog tarifnika RTS-a (što ga ne pokaže javnosti?), do "kreativnog tima RTS-a" čiju "kreativnost" gledamo u redovnom programu RTS-a (na primer Jutarnji program), pa priča o 900 zaposlenih u Produkciji od kojih garantovano makar trećina predstavlja tehnološki višak. (Bujošević se recimo pre par meseci žalio da je Produkcija tvrdila da može da realizuje jedan licencni program, samo da bi RTS otkupio licencu koja je propala jer Produkcija nije prstom mrdnula da emisiju realizuje) i tako dalje.

Na kraju će on i Maja Nikolić da vode protest sutra protiv Olivere. Cirkuzanti. Zna se uostalom i zašto je predsednik UO.

Eno Pred*ag Azdejkovic koji isto pljuje po Oliveri i sedi u UO RTS poziva na proteste sutra u 18h za Breskvicu.

Sada ja jasno ko je gurao malu koja je neverovatno ***** i ko stoji iza ovog mračnog projekata koji je žiri porazio proslu subotu.

Status
Not open for further replies.
Back