Pesma za Evroviziju 2024: Polufinale i finale

Status
Not open for further replies.
Filari objavio na svom kanalu Behind The Scene - interesantno mi bilo da vidim unutrašnjost RTS-a, prilično oronulo :( ) , zumiranje glasačkih listića žirija iz polufinala ... :ROFLMAO:

Već sam stavio Filarija na neku od prethodnih strana, to iza scene, samo sa Instagrama.

A on več ima vokalnog trenera, dugo je išao u školu pevanja "Glasovi Nade", ali naravno, ima prostora za napredak.

Pa bas se dobro drze

Muzicki
#1 Breskvica PF
#2 Teya spot
#6 Teya F
#7 Konstrakta PF
#8 Zorja PF
#9 Breskvica F
#10 Zejna PF
#13 Dzordzi PF
#15 Bojana x David PF
#18 Sanja cha cha cha
#22 Konstrakta F
#23 Kurtic PF
#24 Kat Dosa PF
#25 Dzordzi F
#30 Kurtic F
bravo za Kat Dosa (y)

Kuku ali ova kolena, Ceco ... :eek: Mada se popravila u odnosu na prvu emisiju, baš je bilo cringe.

Filari objavio na svom kanalu Behind The Scene - interesantno mi bilo da vidim unutrašnjost RTS-a, prilično oronulo :( ) , zumiranje glasačkih listića žirija iz polufinala ... :ROFLMAO:

Ja sam očekivao da je studio dosta veći, ovo ovde izgleda slično kao na Mišeluku. Eto ideje, PzE sa Mišeluka. Baš me interesuje kako bi to izgledalo.

Jel može da se gleda isključivo na Blic TV kanalu?
Vec sam napisala negde ako imas ili znas nekoga da ima mts broj mozes besplatno da se registrujes na mts iris i gledas tamo, ali samo uzivo ne mozes da vracas nazad to je paket 100 din / mesecno

Usla ja ovo malo da pogledam one igraju pantomime lmao. Sad breskvica masakrira sopstvenu pesmu joj

Ako ista bude zanimljivo videcu svakako 50 puta razne isecke na tviteru

Stvarno je trebala luda karla dobiti talk show ona je zena stvorena za to

Status
Not open for further replies.
Back