Pesma za Evroviziju 2024: Polufinale i finale

Status
Not open for further replies.
Pa promijenila bi tekst u tipa 'crne kiše ponovo' i eto, ali svakako, ona tamo ne bi išla sama za sebe nego bi predstavljala javni servis i cijelu državu i narod širom svijeta tako da ne bi valjalo nikako biti predmet takve diskusije da je pjesma/poruka ovakva ili onakva a ona da ne kaže izričito da ne nosi poruku koji drugi učitavaju. U svakom slučaju, bolje mirno 17. mjesto nego haotično i potencijalno izviždano 15.
 
Ali najjače što sam ja jedva čekao da se prijavi 💀 i da dođe sa nekom pesmom kao što joj je Leptir, kad ono…
 
Breskvica moze da ide pod sator na vasar da peva, tamo je taman njena publika, neka seku vene, padaju u trans i biju se usput. Previse joj prostora ovde dajete.
 
Ako ne bude pjesme koja je vidno potencijal za TOP 5 plasman mislim da treba poslati što spontaniju pjesmu sa dobrim nastupom. Primjetio sam da je skoro svaki srpski nastup dosta mračan...
 
Imam osecaj da sledece godine saljemo Mariju Serdar, ona ima taj triger za bumere. Vec cujem neku teta Smiljku kako kaze jel to ona malo sto je onako lepo pevala. Jao sto je porasla, a sto je lepa Boze dragi. Mile dodaj mi telefon da glasam.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top