I DorisJaoo a kad Baby Lazanja pobedi pa nam sledeće godine na PZE prirede diskografiju Olivera Dragojevića i Kemala Montena, već sad mi nije dobro...
Ajme meni majko mila nije valjda hologram ono sto je bilo za Sretenje kad su Karađorđe i Obrenović progovarali sa slika VučićuHologram Oliver Mlakar se javlja sa onog sveta
Ovo kao novogodišnji program
Brate, zaslužili su. Prošle godine sam ih maksimalno branio od hejt komentara. Sad mi ne pada na pamet.Obožavam kako smo svi kolektivno kivni na RTS lol
a ne tamo prijovicku da saljemo definitivnoAl ovako kad zamislim Milica Pavlović npr. da ode u Zagreb na Evroviziju da predstavlja Srbiju, a ono godinu ranije svoj solistički koncert u istoj areni imala hahaha
Pa da, ona je rekla da joj se Kaarija uopšte nije dopaoNevena Božović izgleda da će peva Tattoo.![]()
Prija bolje zna gde se šta nalazi u Areni nego svi koji će biti u organizaciji.a ne tamo prijovicku da saljemo definitivno
Ako pesma bude najbolja odmah sledeće godine.U pobedi Hrvatske ove godine vidim samo jednu lošu stvar po Srbiju: Koje su šanse da naredna pobeda neke države sa Balkana bude u kratkom vremenskom roku?