Pesma za Evroviziju 2024: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
A ne razumem odabir ljudi za revijalni… Joksa i neki podrumari kojima je izlazak iz mraka bio proslogodisnji PZE. Ok mi je da je to neko ko je bio ranije, pa je napravio nesto u karijeri. Ili bio predstavnik na ESC-u. Ali ovako, Julijana Vincan, wtf? Ona jadna jedva konkurs prosla, a sada je u revijalnom delu.

A ne razumem odabir ljudi za revijalni… Joksa i neki podrumari kojima je izlazak iz mraka bio proslogodisnji PZE. Ok mi je da je to neko ko je bio ranije, pa je napravio nesto u karijeri. Ili bio predstavnik na ESC-u. Ali ovako, Julijana Vincan, wtf? Ona jadna jedva konkurs prosla, a sada je u revijalnom delu.
Bolje da su pozvali Prijovićku lol

Juce napisao da je glupo objavljivati klipove veceras a danas me poslusali.

Olivera me slusa i dalje 😌😌😌

24o mesto nije pokolebalo moju ekspertizu lol

Večeras me najviše zanima Chai da vidim šta je spremila. Nekako sam sve zamislio u svojoj glavi šta i kako bih voleo, verovatno mi se neće dopadtina prvu. Voleo bih da nastupom skrene pažnju na pesmu lol

Mislim da su sigurni finalisti (cak i prije nastupa): Marko, Lena (zbog zirija), Breskvica i Zorja.
Dobre sanse imaju i Chai, Bojana i David, a za preostala 2 mjesta ima kandidata (Fillari, Keni...).

Ne bih iskljucio ni Sasu Basu. 😁

Meni uopste ne smeta grin rum, cujem nesto sto nisam znao o takmicarima a ljudi koji ne prate unapred pze ionako ne znaju pola ljudi pa eto prilike da ih upoznaju u grin rumu. Uopste mi nije dosadan program koliko kukate

Breskvica 99%
Zorja 99%
Keni Nije Mrtav 95%
Lena Kovačević 95%

Marko Mandić 80%
Filarri 60%
Hristina 55%

Bojana x David 45%
------------------------------------
Saša Baša 40%
Chai 30%
Ivana Vladović 20%