Boxy
Ekspert
Otišla preko livade na Novu S kod nekadašnje koleginice Maje na kafu.Olja KRKA
Otišla preko livade na Novu S kod nekadašnje koleginice Maje na kafu.Olja KRKA
Previše bi delovalo kao Leposava iz Zadruge vajb, no no noA realno ne bi bila losa ideja da stavi neku glumu na glavu da izgleda celavo mislim da bi ljudi bili u fazonu wtf a i psiholoski takve zene izgledaju snazno odnosno drugi ih tako percipiraju. U svakom slucaju ne bi joj odmoglo nista.
Treci put vidim ovaj video
Dal će Ami G da sledećeg utorka zove Lasagnu, Veroniku i našeg pobednika?Na Pinku najava za Amigi Šou, Danijel Popović jedan od gostiju. Da neće on da nastupi na PZE u nedelju? Mada bio prošle godine, bzvz bi bilo baš.
Ja kod kuce
Od Ex-yu jako želim Tajči, mada ona ni na Doru ne dolaziDa neće on da nastupi na PZE u nedelju? Mada bio prošle godine, bzvz bi bilo baš.
Ne moze da se igra iz Android app nego sa web-a samoMeni se ni ne prikazuju kvote![]()
Kačio sam već u temi Istorija nacionalnih izbora - izvela je neki medley na dodeli nekih nagrada, i dalje je sva mila, duša.Od Ex-yu jako želim Tajči, mada ona ni na Doru ne dolazine verujem da će na PZE.
Kako je lepa o BozeKačio sam već u temi Istorija nacionalnih izbora - izvela je neki medley na dodeli nekih nagrada, i dalje je sva mila, duša.