Pesma za Evroviziju 2024: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Da nije Mandić dark horse, on je najavljivao da će nastup biti nešto do sada neviđeno na PZE 👀

Večeras premijerno slušam većinu pesama, pustila sam na blic pesme Lene, Breskvice, Teyadore, Zorje, možda još nekog... uglavnom onih o kojima se najviše pisalo ili je mene lično zanimalo. Ništa mi se nije naročito izdvojilo, od onog što sam čula, želim da čujem uživo nastupe pa ću onda doneti neki svoj zaključak. Preprošle godine po audio snimcima delovalo mi je da je Sara najbolji paket ali je onda izašla Konstra sa peškirićima i oduvala! Možda se slično desi i sa Breskvicom oko koje se diže najviše prašine, tako da se ne bih iznenadila ako neko drugi ispliva. Samo da ovog puta pošaljemo nekog ko ume da peva, jer uzalud i zanimljiva pesma ako se ne razume ni šta peva (šapuće) kao prošle godine 😞

Kokice i somersbi spremni za večeras! 🎉🎉🎉

Očekujem najbolje scenske efekte i vizuale do sada, mislim da je RTS najviše ulagao u tom pravcu.
Sve otalo standradno.

Kod mene nema hajpa ni najmanje, ali će ga biti u subotu. Večeras i u četvrtak opušteno pratimo. :cool:

Status
Not open for further replies.
Back