Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Za glasanje su krivi Telekom, Yettel i A1 što su prodavali kartice, tako kaže pravilnik. Nije kao da se moglo smanjiti ograničenje na 10 glasova po broju, to jok.
Pa i kad su bili mladji u ziriju u polufinalu, Princ dobio 12 poena. Nema to veze sa godinama.
Jesmo mi sad zaista došli do toga da upoređujemo Milu i Cvet sa istoka? Čak je i Habibi bila pesma koja tada nije bila za ESC (kao i sad), ali je svetlosnim godinama ispred Mile.

Nema nikakve logike da se neko pojavi drugi put sa lošijom pesmom i ostvari bolji rezultat nego prvi put. To može samo RTS da skuva i Klopka maherka.

Ako ništa, sad je makar jasno što RTS toliko zazire od toga da drže PzE u nekoj hali. Studio 8 je sigurica, nema ko da se buni, ubaciš fejk aplauz i piči.

Da je bilo van studija večeras bismo imali reprizu Evropesme 2006.

Reakcije stranih youtubera nisu toliko lose koliko sam ocekivao. Kontam da vecini ovo zvuci slicno kao Ramonda (iako nidje veze), jer oni stave to u istu kategoriju - balkan balad.

Maja popljuvala Princa na Instagramu, otkud sad to??? Hahahah, doslovno preksinoć je rekla pred novinarima da navija da pobijede Princ i Mila, ovo je show! 😂😂
Maja ide po principu - nije bitno koga, samo pljuj.

Mimi je trebala više da se fokusira na nastup ali hoćeš da kažeš da su ovi komentari ok?
Nisu okej naravno, ovo su bukvalno ad hominemi, najniži oblik uvreda, lol. Ali potpuno očekivano od ove zle olupine. Jedva je dočekala, naročito nakon Miminih komentara.

Reakcije stranih youtubera nisu toliko lose koliko sam ocekivao. Kontam da vecini ovo zvuci slicno kao Ramonda (iako nidje veze), jer oni stave to u istu kategoriju - balkan balad.

Maja ide po principu - nije bitno koga, samo pljuj.
Zavisi na koje youtubere mislis - do sada se nijedna reakcija nije pojavila od ozbiljnijih i uticajnijih youtubera (wiwi, honest vocal coach, esc tom, eurovision hub, toy & goy, noosh, eurovoxx, esc norway, alesia, itd). To dovoljno govori koliko su bili kivni da cekaju pobednika. Ako mislis na par random filipinaca, onda si upravu - reakcije nisu lose 😁

Back