Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Ja baš volim što se priča o Haremkama i zapravo sam očekivao mnogo više otvorenog hejta (doduše ne smem da tvrdim da to nisu osetile na privatnim profilima).

Zamerka u nastupu mi je sam kraj kada sve treba da puca i bude više cunty, a onaj runway segment nekako sve upasivi. Svejedno, jako volim što su u finalu.

Ne znam šta da prokomentarišem nakon ovog mediocre polufinala i nakon prolaska faking Milana i Cake u finale. Pa stvarno su za bojkot...
Ma taj će ionako služiti da popuni broj finalista u petak i to je sve od njega

Da.

Nervira me pljuvačina po Ramondi zbog flopa na Evroviziji lol i to i od strane ljudi koji su je tokom PZE podržavali, bar ostanite dosledni svojim rečima. To što su Ramondu uništili naknadno i što promocija nije postojala ne menja činjenicu da je Teya bila najbolja na PZE prošle godine, i to je tako.
Ja nisam jedan od tih da se zna! Na radiju sam pre neki dan cuo Ramondu prvi put posle bar 8 meseci i opet sam odlepio za pesmom.
Ali u ovom pregledu starih pesama dok su se brojali glasovi, ucinilo mi se da je mozda bilo i adekvatnijih pesama. Na prvom mestu Konstrakta.

Ja večeras: neće biti šokantnih prolazaka haha

23:25
Ana
Caka
Kruz
U finalu
Meni ništa nije šokantno kada ništa nisam očekivao.
Jedino bi me baš iznenadilo da Haremke nisu prošle, a bilo bi malo krivo za Filarija i BxD ali bih to zaboravio dok ne odem u krevet

Meni su Bojana i David razbili. Koreografija im je odlicna, kao i Filarijeva. Iskaz ocekivano dobar, Biber mi je onako, ocekivala sam i bolje.
Sto se tice Ane, verujem da ona ima fanove, samo nisu glasni.
Za Kruz Roudi mi je veoma drago,a u ovako losem polufinalu me ne iznenadjuje sto su prosli.
Jedino mi za Milana i Caku nije jasno sta ce tu, bolje Mila ali i ona nije bas ocarala.
Haremke mi se i dalje ne svidjaju…

Back