Ma kakvi, i one su žestoko podbacile. Najavljivale su mnogo više. Biće možda u top 5 ali nemaju šanse za pobedu.Harem baš blizu pobjede.
Ja večeras: neće biti šokantnih prolazaka hahaNe znam šta da prokomentarišem nakon ovog mediocre polufinala i nakon prolaska faking Milana i Cake u finale. Pa stvarno su za bojkot...
Ma taj će ionako služiti da popuni broj finalista u petak i to je sve od njegaNe znam šta da prokomentarišem nakon ovog mediocre polufinala i nakon prolaska faking Milana i Cake u finale. Pa stvarno su za bojkot...
Ja nisam jedan od tih da se zna! Na radiju sam pre neki dan cuo Ramondu prvi put posle bar 8 meseci i opet sam odlepio za pesmom.Da.
Nervira me pljuvačina po Ramondi zbog flopa na Evroviziji lol i to i od strane ljudi koji su je tokom PZE podržavali, bar ostanite dosledni svojim rečima. To što su Ramondu uništili naknadno i što promocija nije postojala ne menja činjenicu da je Teya bila najbolja na PZE prošle godine, i to je tako.
Ova Ana mi se više sviđa.Uvek neka Ana mora da zaluta u finale
Mozda i najgori nas plasman u istoriji naseg takmicenja na ESCu.Ta Ana bi ostala na jednocifrenom broju bodova u Bazelu.
Pu pu pu!Zamislite da Milan Nikolić opet ode na Evroviziju![]()
Meni ništa nije šokantno kada ništa nisam očekivao.Ja večeras: neće biti šokantnih prolazaka haha
23:25
Ana
Caka
Kruz
U finalu