Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Velika šteta što Filarri nema dobru pesmu jer je nastup vrh. Neke kadrove bih izmenio da bude malo dinamičnije, ali vizuelno najbolji nastup večeras, ubedljivo. Koreografija na kraju nastupa fenomenalna, jedna od najboljih koje sam video na našem nf.

Filarri sabio večeras i od prosečne pesme i vokala ispao daleko najprofesionalniji i najbolji. Čestitam od ❤️ !!!

Žao mi je Bojane i Davida ali realno bili su loši u svakom segmentu, moram to sebi priznati iako su mi uz Mimi bili favotiti. 🤧

Ako i Mimi sj.be stvar danas, mada neće, mother je to💪navijaću za Filarija i Iskaz.

Ostalo me neće zaintrigirati jer pesme mi se ne svidjaju. Mogu još Tam da svrstam blizu njih zbog same pesme ali mi je ona totalno bez harizme pa sumnjam da će mi se i njen nastup dopasti.

Princ je ovogodišnja Breskvica u smislu da će imati 1.000 0000% sam siguran organizovano glasanje a bojim se da će i žiri ovog puta bolje odreagovati na njega jer pesme su očajne a on će vokalno sabiti baš kao i Filarri nastupom večeras.

Lično, Princ bi mi bio gora opcija tj. totalna abitnost našeg ESC učešća ove godine zbog same pesme pa čak gora i od same Maje koju bih bar pratio zbog ispada i ovde i tamo. Bio bi to zemljotres sa epicentrom u Bazelu !😁

Kargotić i onaj dizajner iz Iskaza da udruže snage i pokore planetu.
#plačmajkebožje

Iskreno kada pogledam ponovo nastup Bojane i Davida i nije loš, ali ne znam kako su onako omašili kostime, prošle godine su bili odlični 😭

Back