Što je čak i RTS zaboravio na mučene Vampire, pa je snimak njihovog nastupa objavljen tek pre 2h![]()
Stavili su i njih bili juče, ali su im sad stavili snimak sa studijskom verzijom čini mi se.
Last edited:
Što je čak i RTS zaboravio na mučene Vampire, pa je snimak njihovog nastupa objavljen tek pre 2h![]()
Definitivno jesu stavili studijsku verziju... Čovek se sinoć stiso, jedva se čulo da nešto izlazi iz njega... Mislio sam da bi mogli da se provuku u finale na konto žirija, ali kada sam čuo pevanje znao sam da od te priče nema ništaStavili su i njih bili juče, ali su im sad stavili snimak sa studijskom verzijom čini mi se.
Zanimljivo, a meni prošle godine bilo obrnuto...Ali jesam li ja jedina koja vidi koliko je Bojana bolji izvodjac od Davida? Msm da bi sama rasturila bilo sta.
Kako nemaju, slican zanr samo sto je Maniza i pevala.Molim vas, drugačije godine, drugačija konkurencija, ta poredjenja nemaju smisla
Davida je bas pojela trema u pocetku, posle se poboljsao.Ali jesam li ja jedina koja vidi koliko je Bojana bolji izvodjac od Davida? Msm da bi sama rasturila bilo sta.
Ne poređenje pesme lol nego TVT poenaKako nemaju, slican zanr samo sto je Maniza i pevala.
Pa dobro, samo kažem da ne kapiram sličnostiZanr, stil, podseca, kako god, a asocijaciju na Manizu su imali mnogi stranci po forumima, u komentarima itd.
Kako sedam na wc nakon leg day-a:View attachment 30741
Ja se uvaljujem u fotelju nakon posla danas, kolorizovano