Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Tommy Cash će posisati izgleda mnogo televota, kontaktiram sa stranim fanovima, čak i najbolji drug ovamo, ESC fan dugogodišnji mi kaže da grešim i da je Tom prezabavan austrijancima i Evropi. Definitivno ili nemam ukusa ili sam gluv. Jedva ga namolih da posluša naše pesme ali o utiscima neću jer mu se samo 2 pesme naše dopadaju.
Inače, od ,,Jastuka do jastuka,, peva i danas iako ne razume jezik 😁 i obožava stidnog jer mu je sladak baš zato što je stidan i kaže odličan vokal a za Luku, za koga sam navijao tada rekao mi je odmah da nemam ukusa i da ce teško i u finale i da ne peva. 🤧

Stavili su i njih bili juče, ali su im sad stavili snimak sa studijskom verzijom čini mi se.
Definitivno jesu stavili studijsku verziju... Čovek se sinoć stiso, jedva se čulo da nešto izlazi iz njega... Mislio sam da bi mogli da se provuku u finale na konto žirija, ali kada sam čuo pevanje znao sam da od te priče nema ništa 😆

Ali jesam li ja jedina koja vidi koliko je Bojana bolji izvodjac od Davida? Msm da bi sama rasturila bilo sta.
Davida je bas pojela trema u pocetku, posle se poboljsao.
Dok je Bojana zmaj, dosla je bila da zapali onu scenu, steta samo prekomoplikovane koreografije, glupog propa, lose rezije, krs grafike i loseg osvetljenja. Samo.

Bojana je više falširala od Davida sinoć. Uopšte nisu bili u tonalitetu, da budemo realni nisu oni ni prošle godine nešto mnogo bolje pevali. Nastup im je toliko mračan i loše režiran da se koreografija velikim delom uopšte ne vidi. Ne znam koliko sme da se menja za finale ali dosta promena kod njih je dobrodošlo. I oni su dobro podbacili.

Sad kad pogledam nastup Manize, shvatam koliko je bila dobra tada. Ovo bi moglo da bude nastup danas, samo malo modernizivana grafika i rezija. A nisam je gotivila.

Verovatno im Milica Cerović radila ovu koreografiju. 😁
Šteta, B&D imaju dobru pesmu redovno ali loše ostale saradnike.
Princ, ima bajatu pesmu redovno ali dobre ostale saradnike.
Ali ni Novak ne bi bio Novak, da nije inteligentno birao svoje saradnike.
Ostao bi samo potencijal i ništa više.

Zanr, stil, podseca, kako god, a asocijaciju na Manizu su imali mnogi stranci po forumima, u komentarima itd.

Zanr, stil, podseca, kako god, a asocijaciju na Manizu su imali mnogi stranci po forumima, u komentarima itd.
Pa dobro, samo kažem da ne kapiram sličnosti :D odnosno kapiram, samo mi nisu dovoljno slične da bi ih upoređivao u tom kontekstu. Ali to sam samo ja :D

Back