Nakon prospavane noći i ponovo odgledanih nekih nastupa (većinu nisam imao želju ponovo da pustim, ali sam se naterao), ovo bi bili moji finalisti:
1. Filarri - iako pesma nije najbolja, momak je sinoć bio bez konkurencije. Jedini nastup prikladan godini u kojoj se nalazimo.
2. Jelena Aleen - Na momente jeste bilo praznjikavo, ali devojka je dala sve od sebe, za razliku od mnogih kolega, kod Jelene se osetila krv, neka vatra, kao da je jedna od retkih koja je dobrovoljno stala na scenu.
3. Haremke - Devojka prelepo peva i zajedno su baš fino i harmonično zvučali to je otprilike sve što bih pohvalio. Grafike su promašaj, energija je manjkala što me je najviše iznenadilo, režija i generalno koncept nastupa vrišti 2009.
4. Iskaz - Energija je bila fenomenalna, mogao je biti bolji izbor kadrova, a nedostatak pirotehnike baš utiče na kompletan utisak. Zamislite nastup Bebi Lazanje bez pirotehnike. Šteta, oba pesma baš vapi zadobrim vatrenim efektima.
5. Bojana x David - Sve je ovde već rečeno, delovali su uplašeno, osvetljenje i režija veliki promašaj, kao da izvofe baladu. Koreografija na momente dobra, a onda usred bita prestanu sa igranjem wtf.
6. Biber - Preeeedivno pevanje, devojka je razvalila. Nastup, odnosno režija i koreografija totalno neinspirativno, opet kao da smo u 2009.
7. Igor Simić - Jeste smor što je ukrao Zorji ogledalo, ali jedan od retkih nastupa koji mi je držao pažnju. I grafike su bile dramatične. On maestralno peva.
8. Mila - Šteta što nije prošla, ali nažalost, ono je bilo potpuno nekonkurentno. Bila je pristojna, samo bih joj dodao suvi led jer je na momente scena delovala praznjikavo.