Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Pročitah rezultate ankete
https://www.evropesma.org/2025/02/p...me-imaju-najvece-sanse-da-pobede-na-pze-2025/

Prognoze za 1.PF
S druge strane, najmanje šanse za prolazak u finale imaju Ana & The Changes – čiji naziv pesme „Brinem“ odražava i zabrinutost publike – kao i grupe Vampiri i Kruz Roudi.

a prognoza za večeras
S druge strane, najmanje šansi za prolazak u finale imaju Gifts & Roses, zatim Sedlar i grupa Maršali, koji se nalaze na dnu liste prema glasovima publike.

Nadam se da je jasno da je naš argument prolazak u finale na Evroviziji, ako je vama svejedno da li prolazimo ili ne ok, ali ovde čitamo danima hvalospeve za Vukaylu i pričamo o nekakvom esc potencijalu, da nisam čuo pesmu pomislio bih da pobeđujemo na Evroviziji lol

Duplo manji hajp je za Vukaylu ove godine nego za Teodoru prosle.
A ipak vece rasprave.

Evo izgleda da već treću godinu neće otići pobednik televotinga i to mi je malo bezveze jer se plašim ko će se sve u budućnosti prijavljivati na festival za koji je karakteristično da ne pobeđuje favorit naroda. Prošle godine je žiri svakako spasao stvar da se ne obrukamo, ali ove godine TŽ nije bruka. Trebalo bi jednom pustiti narod da odluči. Svakako je dosta skandala...
I mene ovo plasi, ako tri godine za redom ne bi pobedjivao favorit naroda, pitanje je dal ce ljudi hteti da se prijavljuju na festival gde je ziri jedini taj koji presudjuje.

Duplo manji hajp je za Vukaylu ove godine nego za Teodoru prosle.
A ipak vece rasprave.
Cuj vece rasprave, prosle godine bilo na krv i noz skoro u nekim trenucima haha ljudi se botovima nazivali.. Ove je lagana raspravica uz caj

Jao Maje hahaa pa ne samo da ce da nas izblamira pojavom i ponasanjem nego i onom haljinicom hahahha

Nego i ove godine prijavili se “poznati” pa mislili da ce da prodju na slavu.
Nema brate nema

Back