Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Angellina prelepa kao i uvek. Želim je opet na pze sceni sa pesmom poput Origamija. Ovaj put sa većim samopudzanjem i iskustvom.

Lensy ima neka krila zalepljena na golim ledjima, videh 🤭 odnosno ne znam tacno sta je ono, ali nesto ima.

Inače meni je ceo dan na repeatu nastup od Haremki. Zaista, bravo za rad, trud, širenje svesti o drag kulturi @Lefkada Tsunami ❤️
Nastup sam zamišljao drugačije ali ste opravdale očekivanja. Jedina zamerka je manjak energije i manje usklađeni glasovi, takođe ukoliko možete uticati i na samo kadriranje nastupa, bilo bi super.

Takođe bih i pohvalio Fillarija koji svake godine pomeri granice sa nastupom, uloži novac, da sto posto sebe bez obzira na same pesme. Uvek dođe sa nečim novim, takođe jako bitna poruka u pesmi koja se zanemarila itekako “Ne osvetničkoj p*rnografiji” i deljenju intimnih snimaka. Prošle godine je takođe imao odličan nastup u haljini što je takođe poruka slobode, izraza i izbora. Mislim da se malo priča o tome, pa bih da spomenem. Na stranu same pesme i njegova pojava, stavovi itd. Svaka mu čast na trudu. Na kraju krajeva Haremke i Fillari su mi TOP 2 nastupa od sinoć. E večeras prava TURBO žurka, biće zanimljivo za gledanje.

IMG_1600.webp

Lensy prelepa, plesači mi se uopšte ne sviđaju sa ovim crnilom na licu. Ne ide uz baladu.😐

Lensy baš lepa na ovim slikama. Šteta što mi je pesma nebitna. Zapravo mislim da mi je više problem što joj ne verujem dok to peva, premlada da bi na pravi način razumela i iznela takav tekst.

1.130.000 gledalaca sinoc... malko manje nego prosle godine (1.300.000)

Verujem da bi i mnogi nastupi od sinoć bolje izgledali da je RTS to snimao kako treba, previše širokih kadrova, ne prati se svaki pokret izvođača i i igrača, baš loše ☹️

Back