Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Lensy najbolje stilizovani učesnik ove godine, po mom skromnom i nestručnom mišljenju.

'Ajde večeras su pjesme sa koliko-toliko ''krvi'' u sebi za razliku od sinoćnje večeri, nadam se iole kreativnijim nastupima i kvalitetnijim live izvođenjima jer od onog juče teško da može gore i niže da se padne ali nikad ne reci nikad lol... :giggle:

Mislim da prolaze Vukayla, Dušan Kurtić, Ivana Štrbac, Lensy, Maja Nikolić, Mimi Mercedez, Princ i Tam ili eventualno AltCtrl umjesto Štrpčeve...
U svakom slučaju, noćas će sve biti jasnije i sijaće drugačije, na osnovu uživo interpretacija i pripremljenoj scenografiji iskristalisaće se ko će biti pobjednik a ja svakako želim da to bude Mimi jer u slučaju da ona podbaci i bude mutava plovka vokalno i mrtva patka u koreografskom smislu onda mislim da ćemo imati veliki problem jer trenutno samo nju mogu da zamislim u Švici, svi ostali (uključujući izvikane Vuky i Tamy) su mi non-qualifier barem prije polufinala...

Hajde nek' je sa srećom!

Živote... Lik popizdeo zbog mini provokacija juče, pa se sada duri. Fragile little snowflake ❄️

Vrhovnog kompleksaša pogodile one sitne aluzije sinoć pa za kaznu pustio njega i krmka na RTS1

Dačić bi bolje otpevao onaj engleski deo pesme od Saleta Tropika, to sigurno.

zar je ovo bitnije od festivala koji se toliko dugo priprema?
pritom ovaj isti prenos ide i na Pinku i na drugim kanalima

Back