Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Mimi otprilike ono što sam očekivao - trešerica u njenom fazonu, meni njesra, široj populaciji naše lepe države verovatno top.

Vukayla - nažalost, nisam oduševljen. Devojka je veliki potencijal i nadao sam se da će kvalitetom uspeti da nešto nepamtljiviju pesmu istakne u prvi plan, ali ovaj nastup nisam osetio.

Pametan nisam, nek ide ko hoće, jer niko nije opravdao očekivanja, bar što se mene tiče.

Nije me ništa oduvalo nešto posebno, nije ni Vukaylin nastup bog zna šta, ali bilo bi mi žao da ne ode u Bazel

Harlem girls imaju ogromne šanse iskreno. One ili Vukeyla idu, Mimi mislim da je otpisana posle nastupa.

Ko god da ode , a nemam predstavu ko će pobediti , crno nam se piše i plašim se da prekidamo seriju ulazaka u finale od 2018 godine , a i realno Luke , Teya ,Balkanika i Hurricane su se provukli isto kroz iglene uši , pa mora nekad i da nam se vrati bumerang .

Mimi svakako nije ubila nastupom, ali od svega što sam vidio to je sveukupno najbolja opcija ove godine.

dobro dobro da rezimiram 2.pf

Mimi
tam
vukayla
tanja banjanin
kurta
ivana strbac
princ
i..nadam se da nece zazaliti srce moje Maja Nikolic.
to je to sto sto se tice 2.pf.

Treba da šaljemo tam i to je to.

Kuvana noga ili ne, ona ima najbolju pesmu i najbolje vizuale. Niko nije podigao svoju pesmu nastupom tako da treba poslati najbolju pesmu. Kod stranih fanova je UBEDLJIVO prva.

Back