Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Ljudi, pobeđuje Princ iz sledećih razloga:

- Sa profesionalno muzičke tačke je najjači, malo se sada Vukayla pribila uz njega ali je i dalje on tata! Najverovatnije on uzima 12 poena od žirija, on ili Vukayla, a inače treba žiri da mu vrati one pokradene bodove od pre 2 godine kada su gurali untra alternativnog andergraund Luku Bleka...
- Cela Južna Srbija će da glasa za njega, a i dobar deo ostale... Osvaja barem 10 TVT bodova!

Objektivno: pesma možda jeste smor, ali muzički precizna, lepa, odlično izvedena... Teško da u Bazelu može nešto da uradi, ali ako je mogla Teya sa onom smor pesmom moći će i on

Mislim da Haremke imaju sanse za 12 od publike ali ne ocekujem da ce biti visoko kod zirija

Ja se ne opterećujem, iz prostog razloga što smo sa Tejom imali suvi kvalitet, pa je malo falilo da ispušimo za finale. Pesme kao takve jesu loše i super će se uklopiti u celokupan ESC ambijent ove godine, tako da sve lagano. ☺️

Za Mimi mi je i dalje sok da se toliko nikom nije svidela..ja sam cuo losije komentare na Mimin nastup pa sam verovatno imao toliko niska ocekivanja da mi je ono juce bilo skroz pristojno..jedina koja je imala vatru od svih 30 ucesnika + zanimljivo igranje sa led efektima, a i njen stav mi se dopao na sceni, ne znam..ali ako se nikom ne dopada, ne treba da ide svakako
Meni je imalo super delove, samo je bilo potpuno obrnuto od mojih očekivanja - mislio sam da će kostimi i koreo biti bolji, a da će ona lično da flopne, kad ono...

Back