Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Znaci ajde kao sto ste vecina govorili (ne slazem se) imamo slabiju godinu ali jos da nam dodatno donese NQ ovaj talas za Ohajo stvarno nema smisla. Mozda se i meni svidja ali to kad izadje recimo na Esc stranici komentari ce biti samo : NQ.

Vukayla> Mimi . Samo.

Милане, за кога си ти

Свеједно ми је, ништа ми се не допада, ни Мими ни Харемке, ни Дурум дурум...баш је никаква година. Ценим да не пролазимо у финале.

Ali ako dolazimo polako do konsenzusa da ove godine nema ništa od finala, onda mislim da je i svejedno koga šaljemo dokle god taj da sve od sebe.

Svakako smo u jednoj vrsti ESC krize rekao bih i možda ni taj NQ nije loš da nas nekako trgne, prošle dve godine smo se provukli kroz iglene uši a očigledno da RTS to smatra velikim uspehom.

Ja sam recimo za Vukaylu koja je onako najpribližnija nekom paketu ali je i to miljama daleko od nečega sa čim ne treba da brinemo za prolaz, a i RTS je ovim brisanjem i friziranjem snimaka dao poruku da će se prilično mešati u slobodu izvođača da kreira nastup što ne obećava ništa dobro (sa tim imamo iskustva).

U suštini, godina za zaborav, a i godina za ozbiljno preispitivanje toga u kom i kakvom pravcu ide PzE. Selekciona komisija je horor i užas napravila, od 200 i kusur pesama izabrati pojedine koje su nastupale sinoć i preksinoć je sramotno. Na kraju eto, obe rezerve prošle u finale, to govori dovoljno.

6 uzastopnih finala, s tim da su Luka i Teodora bili prvi iznad crte.
Statistički, sedmo bi bilo još bolje. 😁

I Tamikin kostim kao da je iz Lepenskog Vira. Ja stvarno ne znam ko ih oblači, autfit i kosa katastrofa, takav fejl od nje stvarno nisam očekivao.

Sada kada smo se pomirili sa tim da niko nije nije imao dobar nastup, odaberemo nesto za Evroviziju i RTS iskesira za nastup, napravimo zapazen rezultat i svima nam zacepe usta. 🤭

Back